U trendu

Ivanka-najefikasnije Trampovo oružje u borbi za ženski glas

Lepa i obrazovana, Ivanka Tramp je omiljena kćerka republikanskog kandidata za predsednika SAD Donalda Trampa, ali i njegovo najefikasnije oružje u kampanji protiv kojega nemaju šta da kažu ni njegovi najžešći protivnici.

Ako neko može da pomogne u osvajanju glasova američkih žena, većinom nenaklonjenih brbljivom milijarderu, to je 34-godišnja Ivanka, kćerka Trampa i njegove prve supruge Ivane, ocenjuje Hina.

Ivanka je sinoć predstavila predsedničkog kandidata republikanaca pre njegovog govora na stranačkoj konvenciji u Klivlendu. Ona je već u utorak bila u tom gradu sa braćom Donaldom Džuniorom i Erikom i polusestrom Tifani, kada je Tramp imenovan za kandidata Republikanske partije za novembarske izbore.

„To je nestvarno, tako sam ponosna na svog oca“, kazala je ona vidno dirnuta, na konvenciji koja se održava u velikom sportskom kompleksu.

Majka troje male dece, udata za građevinskog preduzimača Džereda Kušnera zbog kojeg je prihvatila judaizam, Ivanka je zamenica predsednika uprave zadužena za razvoj i akvizicije u očevoj kompaniji „Tramp organizejšen“.

Hina navodi da je ova poslovna žena sa diplomom iz ekonomije osmislila brend odeće i modnih detalja koji nosi njeno ime, a ima i internet stranicu na kojoj deli savete zaposlenim ženama. Elegantna i smirena, ova Njujorčanka, donedavno prijateljica Čelsi Klinton, prisutna je svakodnevno u kampanji oca koji je obožava.

Govori na nekim skupovima, savetuje ga privatno, brani ga kad ga napadaju. Ivanka je neophodan adut u njegovom osvajanju ženskog biračkog tela, s obzirom da samo 34 odsto žena podržava Trampa, po najnovijoj anketi „Ej-Bi-Si njuza“ i „Vašington posta“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)