U trendu

Novo hapšenje u Parizu

U Parizu je danas uhapšena şena za koju se sumnja da je povezana s posrednikom s jedinom osobom koja je optuşena u vezi s terorističkim napadima u francuskoj prestonici, izjavila su dva zvaničnika bliska istrazi.

Zvaničnici, koji nisu şeleli da budu imenovani, izjavili su agenciji AP da je şena, čije ime nije objavljeno, partnerka 25-godišnjeg muškarca za koga se veruje da je bio posrednik s Dşavadom Bendaudom.

Bendaud je pre hapšenja u televizijskom intervjuu priznao da je obezbedio stan za organizatora pariskih napada Abdelhamida Abauda, ali je demantovao da je znao da je on povezan sa napadima 13. novembra.

Abaud, njegova rodjaka i jedan neidentifikovan muškarac ubijeni su u antiteroističkoj akciji policije na Bendaudov stan 18. novembra.

Čovek koji je ranije danas uhapÅ¡en sumnjiči se da je pomogao Benduadu da nađe skroviÅ¡te za Abauda. On je uhapÅ¡en u njegovoj kući u Malakofu, juÅŸno od Pariza, a nekoliko sati kasnije policija je s osumnjičenim otiÅ¡la u drugi stan u Sen Deniju, severnom predgrađu Pariza, i tamo uhapsila njegovu partnerku.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.