U trendu

Putinova „kćerka“ oduševila Ruse (video)

Kada je reč o životu na ivici opasnosti, „bacanje“ kćerke Vladimira Putina nekoliko metara u vazduh može se smatrati tim poduhvatom. Upravo to radi Rus Dmitrij Aleksejev, plesni partner Katerine Tihonove, za koju se u Rusiji smatra da je kćerka Vladimira Putina.

Tihonova koristi prezime bake sa majčine strane, a prošle godine novinari su pisali da je njeno pravo prezime Putin. Kada su pitali Putina da li mu je ona kćerka, odbio je da išta prokomentariše, rekavši da je njegov porodični život privatan.

Tihonova se takmičila na nizu turnira u akrobatskom rock’n’rollu, a njene plesne tačke uključuju energični ples i virtuozne akrobatske pokrete. U subotu je ruska televizija Rain objavila dva snimka u kojima Tihonova i Aleksejev plešu bugi vugi.

Rojterd javlja da se Tihonova udala za Kirila Šamalova, sina starog očevog prijatelja na tajnoj ceremoniji 2013. godine. Nakon venčanja, Šamalov je dobio deonice u kompanijama povezanim sa državom, vredne nekoliko stotina miliona dolara. Imovina bračnog para procenjuje se na dva miliona dolara.

Tihonova nadzire veliki projekt uređenja Moskovskog univerziteta, piše Gardijan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.