U trendu

Rekao devojci da ide na odmor, nakon tri dana se oženio drugom (Foto)

Fudbaler Njukasla Papis Cise je slomio srce 24-godišnjoj Rahel Grejem pošto je u tajnosti tri dana nakon što joj je rekao da ide na odmor oženio drugu.

Engleska lepotica je britanskim medijima ispričala kako se prošle nedelje oprostila od Papisa koji joj je rekao da ide na odmor u rodni Senegal. Kako joj fudbaler nije odgovarao na poruke, zabrinuta Rahel je posetila društvene mreže da vidi šta se događa. Umesto odgovora, na društvenoj mreži osvanule su fotografije sa venčanja njenog dečka koji je u međuvremenu oženio drugu.

Šokirana devojka je priznala da ovako nešto nije mogla ni u snu da očekuje.

„Ne mogu da verujem da se oženio, a da nisam ništa znala. Proveli smo toliko vremena zajedno“, rekla je Rahel.

Ovaj par je prekidao vezu prošle godine zbog pritiska njegove porodice. Musliman po veri, Ciseu roditelji nisu dozvoljavali veze sa pripadnicama drugih veroispovesti. Ipak, nedavno su ponovo započeli svoju vezu i Rahel je bila uverena da je njihova ljubav nadjačala religijske razlike.

Njeno uverenje nije dugo trajalo. Senegalac nije mogao da se nosi sa pritiskom pa je ipak oženio odbojkašicu Dialo Avej na intimnoj ceremoniji u Parizu.

„To je njegov život i ako je on ovako odabrao, ja tu ne mogu ništa. Volela bih samo da je imao pristojnosti da mi prvi kaže svoje namere“, izjavila je Rahel.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.