Devojka iz susedstva

Žanr: komedija
Trajanje: 100 min.
Premisa: Met je nije imao na vidiku… ali njegovi prijatelji jesu!

Glavne uloge:

Emil Herš (Emile Hirsh), Eliša Katbert (Elisha Cuthbert), Džejms Remar (James Remar), Timoti Olifant (Timothy Olyphant), Timoti Botoms (Timothy Bottoms)

Scenario: Dejvid Vagner (David Wagner), Brent Goldberg (Brent Goldberg)
Režija: Luk Grinfild (Luke Greenfield)

SINOPSIS

Osamnaestogodišnji Metju Kidman (Emil Herš) je ambiciozni odlikaš koji nikada nije živeo život – sve dok nije sreo svoju novu komšinicu, prelepu i naizgled naivnu, Danijel (Eliša Katbert). Kada otkrije da je njegova „savršena“ komšinica zapravo nekadašnja porno-zvezda, Metjuov ušuškani život počinje da izmiče kontroli. Ipak, ona mu pomaže da izađe iz ljušture i otkrije da nekada treba rizikovati sve za osobu koju voliš. Ovo je komedija o sudaru suprotnih svetova, shvatanja i okruženja. Film priča o dečaku koji ima budućnost i devojci sa prošlošću; to je priča o dečaku koji je na putu da izgubi nevinost i devojci koja pokušava da je povrati.

O FILMU

Humoru i emociji filma doprineo je rad scenografa Stivena Lajnvejvera, koji je radio i na filmu „Džeri Megvajer“. Reditelj priznaje da je njegov rodni grad, Vesport u Konektikatu, bio inspiracija za veći deo filma. Ceo film snimljen je u južnoj Kaliforniji, ali sve vreme imate osećaj kao da ste u srcu predgrađa Istočne obale. Taj osećaj teško se može pronaći u okrugu Los Anđelesa, ali Stiven je to nekako uspeo; zaista je uhvatio duh Vestporta. Muzika igra ključnu ulogu u filmu. Pažljivo je izabrano 37 pesama za film, a neki od zastupljenih autora su The Who, David Gray, Donovan, David Bowie i The Verve.

O REŽISERU

Luk Grinfild (reditelj)
Od najranijeg detinjstva želeo je da pravi filmove. Rezultat jedinstvenog miksa talenta, discipline i strasti očigledan je u njegovom drugom filmu, „Devojka iz susedstva“. Njegov holivudski rediteljski debi bio je film „The Animal“ sa Robom Šnajderom, a producent tog filma bio je Adam Sendler. Kao reditelj, Grinfild nastoji da pravi filmove kakve publika nije videla i koje nikada neće zaboraviti.

O GLUMCIMA

Emil Herš (Metju Kidman)
Igrao je pored Kevina Klajna u filmu „The Emperor“s Club“. Godine 2002. Herš je imao filmski debi u filmu koji je producirala Džodi Foster. Uskoro ćemo ga gledati u „Imaginary Heroes“ pored Sigorni Viver i Džefa Danijelsa. Pre ovih filmova pojavio se u seriji „Urgentni centar“ i gostovao u serijama „Njujorški plavci“ i „Pretender“. Takođe, igrao je mladog Harija Hudinija u filmu „Hudini“.

Eliša Katbert (Danijel)
Igrala je ćerku Kifera Saderlanda u seriji „24“, koja je dobila nagradu „Emi“. Rad na serijama doneo joj je 2002. nagradu za najbolju mladu glumicu u usponu. Pojavila se u hit komediji „Stara škola“ pored Luka Vilsona i Vinsa Vona, kao i u romantičnoj komediji „U stvari ljubav“.

Džejms Remar (Hugo Poš)
Igrao je vlasnika hotela i predmet Samantinog ljubavnog interesovanja u višestruko nagrađenoj seriji „Seks i grad“. Njegovi skoriji filmovi uključuju „Dupleks“ u režiji Denija de Vita, „Fear X“ sa Džonom Torturom i letnji hit „2 Fast 2 Furious“.

Oficijelni sajt:

  • The Girl Next Door (2004)

    Premijera: /
    Na videu: april 2005. godine

  • Pogledajte komentare (6)

    6 komentara

    Ostavite komentar