Zaljubljena sirena

Žanr: komedija
Trajanje: 99 min.
Premisa: Komedija tipa – riba na suvom!

Glavne uloge: Emma Roberts, Sara Paxton, Joanna JoJo Levesque, Arielle Kebbel, Roy Billing
Scenario: John Quaintance, Jessica Bendinger
Režija: Elizabeth Allen

SINOPSIS

Najboljim drugaricama ostvaruje se najveća želja u „Zaljubljenoj sireni“, urnebesnoj komediji o prijateljstvu. Ema Roberts, Sara Pakston i pop zvezda Džo Džo akterke su „najsimpatičnije priče od princezinih dnevnika“. Došao je kraj leta, a Kler (Robertsova) i Hejli (Džo Džo) suočene su s velikim problemom. Za samo pet dana, Hejlina porodica će se preseliti na drugi kraj sveta. Devojkama može pomoći samo čudo, koje se materijalizuje u vidu Akvamarin, prelepe sirene koja se nasukala na obalu tokom letnje oluje. Ona obećava devojkama da će im ispuniti jednu želju ukoliko joj pomognu da pronađe momka svojih snova. Kada pokušaju da sireni nameste lokalnog spasioca, dogodiće se, međutim, nešto što niko od njih nije očekivao i one shvataju da ono za čime čezneš nije uvek ono što zaista želiš.

O FILMU

Dve tinejdžerke otkrivaju pravu sirenu u bazenu lokalnog kluba. Kada se zanosna sirena po imenu Akvamarin zaljubi u spasioca, potražiće pomoć novih drugarica da bi pridobila njegovo srce.

O REŽISERU

Elizabet Alen (reditelj)
Ova rediteljka debituje na velikom platnu upravo filmom „Zaljubljena sirena“. Pojavila se na Slemdens festivalu 2000. godine s kratkim filmom „Eyeball Eddie“. Uskoro će početi rad na sledećem filmu, takođe tinejdžerskoj komediji, „Driving While Infatuated“.

O GLUMCIMA

Ema Roberts (Kler)
Igra u TV seriji produkcije „Nickelodeon“ – „Unfabulous“. Debitovala je pored Džonija Depa (Johnny Depp) i Penelopi Kruz (Penelope Cruz) u filmu Teda Dema (Ted Demme) – „Blow“. Zatim je igrala u filmovima „Grand Champion“ i „Spymate“. Nedavno je pobedila na kastingu za lik Nensi Dru u filmu koji će režirati Endrju Fleming.

Džoana Džo Džo Lavesk (Hejli)
Debituje ovim filmom na velikom ekranu. Karijeru počinje kao veoma mlada, i to u isto vreme i pevačku i glumačku. Pre desete godine, Britni Spirs joj je ponudila ugovor za snimanje ploče koji je ova odbila. U 12. godini potpisuje prvi ugovor za muzički album pod nazivom „JoJo“, koji je postao platinasti u SAD, ali i u mnogim drugim zemljama. Postala je najmlađi izvođač koji se našao na prvom mestu Bilbordove liste najslušanijih, kao i najmlađi izvođač koji je dobio nominaciju za MTV nagradu. Igrala je u filmu „R.V“.

Sara Pekston (Akvamarin)
Igra Darsi u TV seriji „Darcy’s Wild Life“. Igrala je u filmovima: „Liar Liar“, „Soldier“, „Music From Another Room“, „Durango Kids“, „Perfect Game“ i „Sleepover“.

Arijel Kebel (Sesilija)
Filmografija: „The Brothers“, „Soul Plane“, „Be Cool“, „Reeker“, „Dirty Deeds“, „The Kid & I“. Na televiziji je igrala u serijama „Gilmore Girls“ i „Grounded For Life“, a pojavila se i u nekoliko epizoda serije „CSI: Miami“. Nedavno smo je gledali u filmu „Džo Taker mora da umre“ („John Tucker Must Die“).

Oficijelni sajt:

  • Aquamarine (2006)

    Na DVD-ju: decembar 2006. godine

  • Pogledajte komentare (3)

    3 komentara

    Ostavite komentar