Metju Mekonahi je najseksepilniji čovek na svetu

Glumac Metju Mekonahi (Matthew McConaughey) proglašen je za najseksepilnijeg čoveka na svetu u 2005. godini od strane magazina „People“. Ovog 36-godišnjeg glumca gledali smo ove godine u hitovima „Two for the Money“ i „Sahara“.

U toku intervjua povodom ovog događaja Metju je pokazao da je i vrlo duhovit. Kada mu je pomenuti magazin saopštio da je proglašen za „najseksepilnijeg živog muškarca“, odgovorio je da mu se u tituli najviše dopada činjenica da je živ. Kasnije je izjavio u šali da sada, kada je konačno osvojio ovu titulu, može lepo da se opusti i ugoji deset kilograma. Ženski deo publike mu je zamalo poverovao jer je nedavno izjavio jednom britanskom tabloidu kako smatra da je hrana strašno seksi.

Mekonahi je stekao internacionalnu slavu filmom Ričarda Linklejtera (Richard Linklater) „Dazed and Confused“ (1993), da bi potvrda tog uspeha stigla tek tri godine kasnije filmom „Vreme za ubijanje“ („A Time to Kill“). Usledili su filmovi: „Amistad“ („Amistad“, 1997), „Kontakt“ („Contact“, 1997) uz Džodi Foster, „Edtv“ (1999) pored Džene Elfman, „The Wedding Planner“ (2001) pored Dženifer Lopez, „Reign of Fire“ (2002), komedija „Kako izgubiti dečka za deset dana“ („How to Lose a Guy in 10 Days“) pored Kejt Hadson, „Tiptoes“ (2003) i triler „U-571“.

Ovogodišnjim hit filmom „Sahara“ Mekonahi je dobio status akcione zvezde. U tom filmu zaigrao je pored sadašnje devojke, španske glumice Penelope Kruz (Penelope Cruz). Uskoro ćemo ga gledati i u filmovima: „The Loop“ i „Tishomingo Blues“.

Uskoro čitajte više o prelepim muškarcima s ove liste.

Ostavite komentar

Ostavite komentar