Film „Zlatokosa i razbojnik“ je najgledaniji

Diznijev animirani film "Zlatokosa i razbojnik" ("Tangled") pretekao je u drugoj nedelji prikazivanja sedmo ostvarenje iz serijala "Hari Poter" i našao se na prvom mestu top-liste najgledanijih filmova. Glasove su pozajmili Mendi Mur (Mandy Moore) i Zakari Levi (Zachary Levi). Domaća premijera ovog filma zakazana je za 15. januar.
Sedmo mesto liste zauzeo je film "Brza osveta" ("Faster"), koji je režirao Džordž Tilman Džunior (George Tillman Jr.), a glavne uloge u njemu tumače Dvejn Džonson Stena (Dwayne Johnson), Bili Bob Tornton (Billy Bob Thornton), Karla Guđino (Billy Bob Thornton) i Tom Berindžer (Tom Berenger). Film "Brza osveta" dolazi u naše bioskope 17. februara 2011. godine.
Posle deset godina provedenih u zatvoru, Drajver ima samo jednu stvar na umu: da osveti ubistvo svoga brata posle pljačke jedne banke, zbog koje je i sam bio u zatvoru. Sada, kao slobodan čovek, s listom ljudi koje treba eliminisati, konačno je krenuo u svoju misiju. Međutim, za petama su mu dvojica: policijski veteran kome fali samo nekoliko dana do penzije i mladi, egocentrični plaćeni ubica, opčinjen umetnošću ubijanja i novim, dostojnim suparnikom. Lovac je u isto vreme i plen. To je trka koja se trči do smrti. Nove okolnosti postaviće pitanje da li je Drajverova lista kompletna.
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za prvi vikend (3-5.) decembra:

  1. "Zlatokosa i razbojnik" ("Tangled")
  2. "Hari Poter i relikvije smrti" ("Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1")
  3. "Burleska" ("Burlesque")
  4. "Unstoppable"
  5. "Ljubav i drugi stimulansi" ("Love and Other Drugs")
  6. "Megamind"
  7. "Kad vodenjak pukne" ("Due Date")
  8. "Brza osveta" ("Faster")
  9. "The Warrior’s Way"
  10. "The Next Three Days"

Uskoro čitajte više o novim filmovima na listi.

Ostavite komentar

Ostavite komentar