Seksualni i u poznim godinama

Vreme ludovanja je prošlo. Imali ste sreće da pronađete ženu svog života, sa kojom želite da provedete ostatak svog života. Duvan, ali i ostali toksini koji se nalaze u vazduhu i zemlji mogu ozbiljno da oštete spermatozoide i da ugroze vaš seksualni život. Da biste izbegli taj problem, ne morate odmah da se prihvatite vijagre ili nekih drugih pospešivača muškosti. Mnogo je bolje da u pomoć pozovete prirodu.

Foto: Olessya/Pixabay.com

Foto: Olessya/Pixabay.com

Za početak, koristite što više voća, naročito borovnicu – ona je puna supstanci koje potpomažu širenje krvnih sudova, kao i cirkulaciju krvi. Šta to sve znači? Pa, što je bolja cirkulacija – to je bolja vaša erekcija. Računica je sasvim prosta.

Oko četrdesete godine u životu muškarca mnoge stvari počinju da se menjaju, te se tako može dogoditi da već od samog jutra niste sposobni ni za šta, ili da ste jednostavno previše umorni za vođenje ljubavi. Da ne biste prerano postali dosadan partner koji se začas uspava ispred televizora ili čitajući novine, povedite računa pre svega o doručku.

Stručnjaci savetuju da što češće jedete ovsene pahuljice. Izaberite neku dobru marku muslija koji će vam pomoći da energiju trošite na efikasan način, a musli je pored svega toga važan i za pravilan rad nervnog sistema.

Kao što i sami znate, bez zdravog nervnog sistema, nema ni dobrog seksa. A za ručak? Ni tu ne treba da se dvoumite. Izbor neka padne na sočan goveđi biftek, koji je bogat cinkom, mineralom koji stimuliše libido. Na kraju, da biste uvek bili spremni za erotske poduhvate, zasladite se sa nekoliko kockica čokolade po vašem izboru. Čokolada sadrži supstance koje povećavaju senzibilnost tela, a vaša koža registrovaće svaki dodir, čak i onaj najdelikatniji.

Pravilnom i zdravom ishranom zaista možete povećati svoju seksualnu efikasnost, te tako, da biste što duže funkcionisali, pripazite čime se za trpezom sladite i u čemu uživate. Male izmene mogu da vam budu od velike pomoći.

Ostavite komentar

Ostavite komentar