model-334740_640

Muški put kroz raskid

Nisu nam potrebni ni psihijatri ni psiholozi da bismo znali šta nam se sve dešava i na šta smo sve spremni u toku ili posle raskida jedne veze. Svi smo to prošli. Svi znamo kako izgleda dan posle, nedelja posle,...»
Foto: falco/pixabay.com

Svetska rekorderka: 23 godine ne ide na posao a prima platu!

Nastavnica biologije iz Indije uspela je da organizuje sebi “savršen“ život: Ona ne radi, ali uredno prima platu, i to već 24 godine! Priča je dospela u žižu interesovanja javnosti kada se direktorka jedne osnovne...»
Uspenje Presvete Bogorodice

Danas je Velika Gospojina

Praznik Uspenja Presvete Bogorodice, u narodu poznat kao Velika Gospojina, jedan od najvećih hrišćanskih praznika posvećen Bogorodici, danas slave Srpska pravoslavna crkva i vernici. Praznik je uspomena na smrt Bogorodice...»
Foto: Puderundpinsel/Pixabay.com

Buni se što nosim seksi odeću!

Vaš sadašnji dečko prišao vam je, dok se još niste poznavali, privučen vašim seksi izgledom. Seksi topić, mini suknjica ili nisko sečene tesne farmerke, šminka – privukle ste ga time što ste bile super “skockane”...»
Foto: Jashina/Pixabay.com

Odeća za samopouzdanje

Nije nikakva retkost da se, kad nismo u najboljem raspoloženju, obučemo u nešto sasvim obično ili i ofucano. Povremeno nošenje takve odeće ne smeta, ali je ipak bolje što je moguće češće voditi računa o tome da ste...»
Foto: geralt/pixabay.com

Zanimljive činjenice o muzici

Većina ljudi voli da sluša muziku, ali malo ko zna ove fantastične podatke: 1. Američki kompozitor Džon Kejdž napisao je 1952. pesmu koja se zvala 4′ 33”, a koja se sastojala od četiri minute i trideset i tri sekunde...»
Foto: keresi72/pixabay.com

Dodajte svom prostoru malo “dobre” boje

Jeste li ikad razmišljali o bojama u svom domu i emocijama koje one izazivaju u vama? Svaka boja zapravo zrači posebnom vibracijom koja može da utiče na nas. 1. Žuta Žuta je vesela i optimistična boja a tako utiče...»
Foto: Stevebidmead/pixabay.com

Prognoza vremena do 15. septembra

Pre podne iznad većeg dela zemlje sunčano, a na severu oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinama. Od sredine dana u centralnim a do kraja dana i u južnim krajevima naoblačenje i osveženje sa padavinama....»
Foto: Love_and_Hope/Pixabay.com

Strpljenje pobeđuje

Imate neku želju, nešto što želite da ostvarite sa svojim dragim. Možda je to razgovor o zajedničkoj budućnosti, ili želite dete s njim, ili već nešto krupno i bitno. Potrudite se da mu jasno, bez okolišanja, kažete...»
Foto: SplitShire/Pixabay.com

Ostanite zdravi na putovanjima

Putovanja u daleke egzotične krajeve nisu nešto što nam se često dešava. Ipak, barem nekoliko puta u životu naći ćete se u tim neuobičajenim situacijama, u uslovima na kakve niste navikli. Tada treba znati kako da...»