Život

mirror-81780_640

Zašto svakog jutra kasnite?

Drage dame, ukoliko prestanete da grešite u ovim “sitnicama”, mnogo brže ćete se spremati, a samim tim i duže ujutru spavati: 1. Koristite mnogo proizvoda za negu kože Ako koristite više proizvoda za negu kože, trebaće...»

Foto: Ferobanjo/Pixabay.com

Pomišljate na razvod

Mnoge stvari unapred čujete o tome kako je biti u braku. Čujete ih od prijatelja, rođaka, roditelja, i možda poverujete da imate prilično dobru predstavu o bračnom životu i da vas ništa ne može zaista iznenaditi. A onda...»

Foto: Zerocool/Pixabay.com

Ta zastrašujuća fenomenalna osoba

Prići nekome ko vam se jako dopada nije nimalo lako. A ako tu osobu smatrate i apsolutno fenomenalnom – prelepom, izuzetno pametnom i slično – još je i teže, jer se bojite da joj nećete biti dovoljno dobri. Ipak, ne...»

oil-lamp-488306_640

Otarasite se vlage

Kuća je zatvorenija zimi, manje se provetrava, a kuvanje, tuširanje i biljke koje ste sakrili od zime samo povećavaju nivo vlage u kući. Ona se obično hvata po prozorima, a može da izazove i pojavu buđi. U toploj kući vlaga...»

Foto: Kgorz/Pixabay.com

Brak? Možda, jednog dana

Nekada su muškarci znali kojim redom idu stvari. Završavanje škole i služenje vojske, zapošljavanje, još neko vreme se uživa u momačkom životu i beži od ženidbe, a onda se nalazi ženica i čovek se skrasi. Neki od njih i dalje...»

handsome-474122_640

Zašto sedimo pre vremena?

Seda kosa sinonim je za pozne godine. Ali sve češće ljudi dobijaju sede vlasi i pre tridesete godine… Zašto sedimo? Nastanak sedih povezan je najčešće sa našim emotivnim stanjem i to najčešće sa: – Izloženošću preteranom...»

Foto: SEVENHEADS/Pixabay.com

Ne zaključavaju vrata!

Blamovi mogu da se dese bilo gde i bilo kad. Oni koji umeju posebno da nerviraju mogu da se dese u vašoj sopstvenoj kući – od strane vaših dragih ukućana. Recimo, požurite u “prostoriju u koju i car ide peške”, otvorite...»

banana-344361_640

10 namirnica kojima možete očistiti kuću

Hrana nam najčešće zaprlja kuću, ali postoje namirnice koje možemo sasvim lepo i efikasno iskoristiti kako bi održali dom čistim, a da ne trošimo dodatni novac na sredstva za čišćenje niti da se izlažemo njihovom, često...»

Foto: 187025/Pixabay.com

Deca i osećaj za ishranu

Kada se pomenu deca i njihove želje u pogledu hrane, najčešće prvo padnu na pamet slatkiši. Slatkiše vole skoro sva deca (kao i nemali broj odraslih), a pošto deca nisu svesna kakva je ishrana neophodna njihovom telu, da...»

baby_powder

Šta sve može puder za bebe?

Sigurno znate da dečji puder smiruje iritiranu kožu ali u korist vaše lepote on je dobar i za: Za masnu kosu – Puder će upiti masnoću s temena. Postupak je jednostavan, stavite malo praha na ruke i pređite njima po...»