Život

Foto: Zerocool/Pixabay.com

Da li stvarno misli da ste lepe?

Velikom broju devojaka se desilo da momka pitaju da li misli da su lepe, a on im odgovori potvrdno. Samo, pošto su one te koje su pokrenule to pitanje, nisu sigurne da li on zaista tako misli, ili je to rekao da bi...»

Foto: Rogonzales/Pixabay.com

Veza s najboljim prijateljem

Nije retka situacija u životu zaljubiti se u najboljeg prijatelja. Već ste bliski, dobro se znate, poštujete se… Ipak, takve veze neretko ne uspeju, a posledice neuspele veze s najboljim prijateljem mogu da budu zaista bolne...»

truth-257158_640

Zašto lažemo?

Svi mi lažemo. Svaki dan izgovorimo neku sitnu laž, takozvane „bele laži“ su svakodnevna pojava. Radimo to da bismo izbegli neprijatnosti, da ne bismo nekoga povredili, da bismo ostavili bolji utisak na druge i iz još...»

chocolate-183543_640

Znate li koje su najzdravije namirnice na svetu?

Sledi lista namirnica koje vam mogu da vam produže život i olakšaju starost. Nisu sve skupe i sigurno ih imate u kuhinji. Beli luk Moćan borac protiv infekcija. Zaustavlja mnoge bakterije uključujući i ešerihiju koli...»

human-digestive-system-163714_640

Neverovatne činjenice o ljudskom telu

Nebrojeno puta je dokazano da je ljudski organizam savršena ‘mašina’ o kojoj se još uvek mnogo toga ne zna. Tako bar naučnici kažu. A šta biste vi još mogli da saznate o svom telu kako biste ga možda bolje razumeli? Ovo...»

Foto: PublicDomainPictures/Pixabay.com

Prilagodite se godišnjem dobu

Postaje hladno; kao što svi znamo (čast izuzecima), biće još hladnije. Koliko razmišljate o tome? Ne mislimo samo na to da se utoplite i zagrejete stan – to je očigledno, pošto će vam vrlo brzo biti hladno ukoliko to ne...»

clock-163202_640

Najdosadniji dan u istoriji bio je…

Naučnici su uspeli da naprave računarski softver uz pomoću kojeg su analizirali preko 300 miliona istorijskih činjenica i tako su došli do otkrića koji dan je bio “najdosadniji dan” u istoriji čovečanstva! Dan kada se u...»

Foto: Amayaeguizabal/Pixabay.com

Neki dobri komplimenti

U međuljudskim odnosima, pa i u vezama, davanje komplimenata je veoma bitno. Smisliti nekakvu pohvalu može svako, ali pravo davanje komplimenata je umetnost – jednim dobro upućenim komplimentom možete navesti voljenu osobu...»

Foto: Missy-Deluxe/Pixabay.com

Pravo vreme za oslobađanje od bubuljica

U pubertetu bubuljice umeju da budu prava gnjavaža, ali to ne znači da morate da čekate da vam pubertet prođe da biste ih se otarasili. Ukoliko želite da se oslobodite bubuljica, jesen i zima su pravo vreme za to, jer bi...»

B3K05P

Neobični rituali najslavnijih ljudi

Svi imaju čudne navike pa tako i oni najuspešniji, najbogatiji i najslavniji. Kao što neki od najboljih sportista imaju ritual pred izlazak na teren, tako isto ritual ima na primer Barak Obama, imao ga je Stiv Džobs i...»