Život

Foto: Earl53/Morguefile.com

Zlatna pravila za vezu

Konačno, ah, konačno ste zajedno sa onom slatkom devojkom ili simpatičnim dečkom sa kojim ste toliko dugo želeli da budete. Super vam je, mnogo ste zaljubljeni i želite da vam i dalje bude tako super i da vam veza što je...»

kineskinja

7 dana provela u restoranu lečeći slomljeno srce pilećim krilcima!

Svi povremeno imamo faze kada nam je hrana uteha, ali ova dvadesetšestogodišnja Kineskinja oborila je sve rekorde: Pošto je ostavio dečko, depresivna Tan Shen uputila se u najbliži restoran brze hrane i tamo provela...»

Foto: Greyerbaby/Morguefile.com

Kako doživeti stotu?

Obrni-okreni, život je kratak. Nešto kao kratak san. Može li taj san da se preokrene i pretvori u dugu ili bar nešto dužu javu? Da li greše oni koji ljudski život porede s gvožđem: ako ga obrađujemo, izliže se; ako ga ne...»

cemetery-395953_640

21 zapanjujuća činjenica o smrti

1. Tri dana posle vaše smrti, enzimi koji su dok ste bili živi varili vašu večeru počeće da vare vas. 2. Praksa sahranjivanja datira od pre 350 hiljada godina 3. Oko 100 milijardi ljudi preminulo je tokom ukupne istorije...»

Foto: SplitShire/Pixabay.com

Kad prijateljstvo ode predaleko

O neverstvu se mnogo i često piše – zašto jedan od partnera bude neveran (ili oboje budu neverni), šta dovodi do toga, kako to sprečiti, kako na vreme uočiti znake i mogućnosti i ispravno reagovati… Danas su platonska...»

Foto: OpenClips/Pixabay.com

Pripremite grejalice za zimu

Zima i grejna sezona doći će vrlo brzo; u stvari, s obzirom na ne baš tople dane koji nas malo-malo pa zadese, zimogrožljivije dame i gospoda su već počeli sa uključivanjem grejalica. Zato je sada pravo vreme da, za...»

Foto: Takmeomeo/Pixabay.com

Joj, proteza!

Ume da bude priličan šok kada odete zubaru i saznate da ćete morati da nosite fiksnu protezu. Godinu, godinu i po dana, možda dve, možda i dve i po… Ta proteza je zaista fiksna, kao što joj i ime kaže: nema skidanja ni...»

success-479569_640

Tajna uspeha najboljih studenata

Jedno od najčešćih pitanja koje zanima studente jeste šta je to što neke od njih čini uspešnijim od drugih. Neki od tajnih sastojaka uspeha su natprosečna inteligencija, potpuna predanost, uložen veliki trud, dobre radne...»

Foto: Keresi72/Pixabay.com

Osmotriti njegov stan

Kada izlaze s novim muškarcem, većina žena želi da što je moguće više sazna o njemu, naročito ako im se stvarno jako dopada, ako im se čini da bi tu moglo da bude i više od kratkotrajne zabave. Jedan od dobrih načina da...»

padlock-61744_640

Zašto žene varaju?

Žene u srednjim godinama koje varaju muževe traže strast i seks, ali ne žele rastanak, rezultati su novog istraživanja. Ovi novi podaci prikupljeni su od strane korisnica stranice za sklapanje poznanstava AshleyMadison.com...»