Život

Foto: Takmeomeo/Pixabay.com

Joj, proteza!

Ume da bude priličan šok kada odete zubaru i saznate da ćete morati da nosite fiksnu protezu. Godinu, godinu i po dana, možda dve, možda i dve i po… Ta proteza je zaista fiksna, kao što joj i ime kaže: nema skidanja ni...»

success-479569_640

Tajna uspeha najboljih studenata

Jedno od najčešćih pitanja koje zanima studente jeste šta je to što neke od njih čini uspešnijim od drugih. Neki od tajnih sastojaka uspeha su natprosečna inteligencija, potpuna predanost, uložen veliki trud, dobre radne...»

Foto: Keresi72/Pixabay.com

Osmotriti njegov stan

Kada izlaze s novim muškarcem, većina žena želi da što je moguće više sazna o njemu, naročito ako im se stvarno jako dopada, ako im se čini da bi tu moglo da bude i više od kratkotrajne zabave. Jedan od dobrih načina da...»

padlock-61744_640

Zašto žene varaju?

Žene u srednjim godinama koje varaju muževe traže strast i seks, ali ne žele rastanak, rezultati su novog istraživanja. Ovi novi podaci prikupljeni su od strane korisnica stranice za sklapanje poznanstava AshleyMadison.com...»

Foto: Bluesnap/Pixabay.com

Korisni suncokret

Suncokret je biljka koja lepo izgleda, pa može da se koristi za ukras. Zbog svoje osobine da se okreće za suncem, mnogima je simpatična i budi pozitivne asocijacije. Naravno, zna se da je suncokret sasvim upotrebljiv i za...»

Foto: PublicDomainPictures/Pixabay.com

Utisak za stolom

Bez obzira na to da li ste kod kuće, u gostima kod osoba koje u manjoj ili većoj meri poznajete, ili u restoranu, da biste ostavili dobar utisak dok sedite za stolom, morate poštovati određena pravila. Pretpostavljamo da...»

parfem

Kako izabrati i nositi parfem?

Parfemi deluju i na vas koji ih nosite ali i na ljude oko vas. Postoje parfemi dizajnirani za različito doba dana, za određeno godišnje doba… Bitno je znati odabrati pravi parfem i pravilno ga naneti. Parfem reaguje...»

Foto: Didgeman/Pixabay.com

Tajanstveni ljiljan

Još u pradavna vremena, negde u prostranstvima Azije, ljudi su zapazili mirisne cvetove biljke koja je uvek bila okružena nekom gordošću i tajanstvenošću. Od početka su joj pridavana određena lekovita svojstva, što ni do...»

ipad-249417_640

Izbacite tehnologiju iz spavaće sobe

Ukoliko koristite alarm na telefonu umesto budilnika najbolje je da se te navike odmah rešite – upozoravaju naučnici. Zbog toga ne spavate dobro, ali se i gojite! Stručnjaci su objasnili da je našem telu potreban mrak...»

Foto: PublicDomainPictures/Pixabay.com

Novi član porodice

Iako vaše dete nestrpljivo čeka da dobije brata ili sestru, njegovo ponašanje će se potpuno promeniti kada beba uđe u kuću. Zbog osećaja da ga zapostavljaju svi oni koji su dotad bili posvećeni samo njemu (dok nije dobilo...»

Misli poznatih

Neka odgovor kritičarima bude ćutanje i ravnodušnost jer su bolji od ljutnje i prepiranja.

Đoakino Rosini,  italijanski kompozitor (1792-1868)

Još misli poznatih...

Da li ste znali

Od svih rasa pasa ljude najčešće ujedaju vučjaci.

Još zanimljivosti...

Vicevi

U hotelu na Žabljaku kelner donosi gostu viski.
- Molim vas, donesite mi i led.
- Led? Oli i sličuge da ti donesem?

Još viceva...

Na današnji dan

- Danas je praznik Srđevdan - Sveti mučenici Sergije i Vakho. Ova dva svetitelja bili su prvaci i velikaši na dvoru...

Još događaja...