U trendu

Dobre vesti: Milena Dravić se dobro oseća, ide na terapije

Vest da je Milena Dravić (76), jedna od najpopularnijih jugoslovenskih i srpskih glumica, ozbiljno bolesna i da se bori za život, preplavila je domaće i regionalne elektronske i štampane medije.

Tačno je da je naša filmska diva, kako su „Novostima“ potvrdili neki od njenih bliskih prijatelja, primljena pre desetak dana u jednu beogradsku bolnicu na intenzivnu negu zbog pogoršanog zdravstvenog stanja, gde joj je pružena sva potrebna nega. Milan Karadžić, režiser televizijske serije „Komšije“, koja je završena u aprilu i u kojoj igra Milena Dravić, rekao je da se sa velikom glumicom čuo pre nekoliko dana:

– Pričali smo, dobro se osećala i bila je dobro raspoložena. Ide na terapije, a nedavno se vratila iz Pariza sa lečenja. Planiram da je ovih dana pozovem i izvedem u Banovce, na Dunav, na riblji ručak, ona to voli.

Jedina predstava na pozorišnom repertoaru poznate glumice trenutno je „Harold i Mod“, takođe u režiji Milana Karadžića u Beogradskom dramskom pozorištu. Premijera je bila 2010. godine i od prvog dana, ceo ansambl izuz etno uživa u igranju ove popularne drame.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar