Duhoviti osvajači

Šta je to što duhovite muškarce čini neodoljivim? Muškarci sa smislom za humor imaju određeni šarm kojem nijedna devojka ne može da odoli.

Foto: Paramjeet/Pixabay.com

Foto: Paramjeet/Pixabay.com

On će pripadnice lepšeg pola uvek moći da nasmeje. Ovde ne mislimo na klovnove i pajace, likove koji ispaljuju viceve po ceo dan i krevelje se kao nenormalni, već na istinski duhovite ljude, dakle ljude koji “imaju duha” i talenat da sve životne nedaće okrenu na šalu, jer ne shvataju preozbiljno ni život ni same sebe…

Verovatno ste malo zaljubljeni u njega ako se smejete i svim njegovim isprobanim šalama, a volite ga ako vas uveseljavaju i njegovi propali pokušaji duhovitosti. Evo nekoliko glavnih razloga zbog kojih duhoviti muškarci osvajaju žene bez muke:

Zabavni su

Izlasci s duhovitim muškarcima nikad nisu dosadni. Njihova spontanost je zarazna, a mogu da ostanu vrlo ozbiljni i kada kažu najsmešniju šalu. A mogu da vas zasmeju čim zinu.

Kreativni su

Pitajte bilo kojeg pisca koji je najteži žanr pisanja i verovatno će vam odgovoriti da su to komedije. Jedna stvar je prepričavati viceve, a druga stvar je u trenutku smisliti odgovor nakon kojeg će vas zaboleti stomak od smeha. Uz to, duhoviti muškarci često imaju široko opšte znanje i ne boje se da ga upotrebe.

Društveni su

Prepoznaćete ih po tome što su na proslavama I žurkama u središtu pažnje. Oni mogu bilo koju čudnu, neugodnu situaciju u tren oka da ‘olakšaju’ s duhovitom dosetkom. Izlasci s ovakvim muškarcima su veoma jednostavni i nikad ne morate da brinete zbog toga što ćete uleteti u prostoriju punu nepoznatih ljudi, jer će on brzo ‘probiti led’.

Imaju dobru moć zapažanja

Komičari dobro zapažaju i uočavaju stvari i ljude oko sebe. Upravo zato uvek mogu i da istaknu nešto smešno u datoj situaciji.

Uz njih ćete se osećati sigurno

Uz njih uvek možete biti opušteni i ništa ne treba da glumite. Zidovi koje ste podigli oko sebe uz ovakve muškarce će se odmah srušiti. Njihovo ponašanje će vas naučiti kako da se smejete sami sebi i apsurdnosti u životu. Njima neće biti nikakav problem da se ‘izblamiraju’ u javnosti, pa ćete i sami uvideti da ne morate ni vi da budete uštogljeni.

Oni će se odmah sprijateljiti s vašim prijateljima

Opušteni muškarci će u trenu impresionirati vaše prijatelje. Zbog svoje duhovitosti, automatski privlače pažnju ljudi koji vole da budu u njihovom društvu.

Samouvereni su

Samo duhovit muškarac može da se šali na svoj račun da bi zabavio druge. On možda ne deluje samouvereno, no verujte da se oseća potpuno sigurno u svojoj koži. Ali isto tako se iza smešne fasade krije emotivno biće koje će biti pažljivo prema vašim osećanjima kad ste zajedno.

Oni će vas uvek nasmejati

S ovakvim muškarcima jednostavno ne možete dugo da budete ljuti ili tužni, iz kojeg god razloga. Jedna njegova provala i vi ćete zaboraviti zbog čega ste se ljutili. On će vas nasmejati i opustiti u svakoj situaciji.

Izvor: b92.net

Ostavite komentar

Ostavite komentar