Hrana pre seksa

Nije ništa novo da određena vrsta hrane može da bude afrodizijak – a nije novo ni to da kakav ćete ukus imati “tamo dole” dobrim delom zavisi od hrane koju konsumirate. Naime, određene namirnice će izmeniti ukus i miris vašeg tela, naročito vaginalnog sekreta i sperme, i to čak i nekoliko sati nakon konsumiranja.
Ima onih koji smatraju da će sve “zdrave namirnice” dati prijatan ukus vašem telu, ali, nažalost, nije tako. Crni i beli luk, kao i špargle, veoma su zdravi, ali ako ih jedete, neprijatan zadah iz usta nakon crnog ili belog luka neće biti jedini problem – ukus koji će vaš partner ili partnerka osetiti dok vam pružaju oralni seks lako bi mogao da bude nalik ukusu sumpora. Nimalo privlačno i nimalo ne budi želju da se nastavi s tom aktivnošću.
Začini, kao i vitaminski preparati, ne spadaju u nezdrave stvari, ali mogu da kreiraju neprijatan gorak ili kiselkast ukus. Isti je slučaj i s alkoholom (dakle, definitivno je bolje bez “pića pre”), kao i s dugotrajnom ishranom u kojoj ima mnogo proteina, a malo ugljenih hidrata, recimo, ako držite Atkinsovu dijetu.
U redu, to su bile namirnice za izbegavanje, šta je s onim poželjnim? Sveže voće, povrće i dosta vode će najčešće dati i muškarcima i ženama prijatan slatkast ukus. Smatra se da najprijatniji ukus daju ananas i trešnje. Kad smo kod ukusa intimne regije, iako nije reč o namirnici: ima dama koje vole da “tamo dole” nanesu parfem, ali to njihovim partnerima najčešće uopšte ne prija, jer se osećaju kao da im je u ustima ukus sapuna ili parfema.
A šta ako su partner ili partnerka ipak uzeli nešto od namirnica zbog kojih im ukus baš i neće biti prijatan, a vi i dalje želite da im pružite oralni seks (da ne bude zabune, naravno da niste dužni da to radite ako vam ne prija)? Kao “prva pomoć” može da posluži da pojedete neki slatkiš, što slađi, to bolje, jer to otupljuje čulo ukusa.

2 komentara

  • Beba B

    To je bilo za čulo ukusa, a šta ćemo za čulo mirisa:)

  • Vuk Espek

    Ovo je jedan od rijetkih sajtova koji mogu da ti pomognu u životu, a ne služe za zezancije koje obično radimo na kompjuteru.

Ostavite komentar

Misli poznatih

San svakog muškarca je da bude san jedne žene.

Barbara Strejsend,  američka glumica (rođena 1942)

Još misli poznatih...

Da li ste znali

Agata Kristi napisala je svoj poslednji roman, "Ubistvo iz prošlosti", 1940. godine, izričito zahtevajući da ne bude objavljen za njenog života. Umrla je 1976. godine.

Još zanimljivosti...

Vicevi

Šta oblaci i muškarci imaju zajedničko?
Dan može još i da bude lep kada se povuku!

Još viceva...

Na današnji dan

1810. - Oko 30.000 Turaka je u Prvom srpskom ustanku krenulo iz Bosne da uguši ustanak, koristeći proređenost...

Još događaja...

Horoskop

Vaga

Pitate se zbog čega se samo vama dešavaju neprijatne stvari? Razlog leži u napetosti i sklonosti ka mračnim mislima. Pošto u prirodi vlada zakon privlačenja sličnih sadržaja, i vi privlačite nevolje. M...