Uništeni seksualni mitovi


Iako zvuči neverovatno, još uvek postoje mitovi vezani za seks u koje se neki ljudi kunu i veruju da je tako kako oni misle i kako su oni iskusili. Krajnje je vreme da se mitovi unište i da sledeći put, kada krenete nekome nešto da objašnjavate, makar znate kako zaista stvari stoje.
Mit br. 1
Žena ne može da ostane u drugom stanju ako vodite ljubav tokom njenog mesečnog ciklusa.
Greška.
Činjenica: Morate shvatiti da vaši "momci" mogu živeti unutar ženinog organizma oko 5 do 6 dana, te ona može ostati u drugom stanju iako ste imali seks tokom perioda.
Mit br. 2
Samo žene mogu iskusiti nekoliko orgazama (veliko O).
Donekle istina.
Činjenica: Samo 10% žena doživi nekoliko velikih O tokom jednog odnosa. Nasuprot opštem mišljenju i muškarci mogu doživeti nešto slično, ali samo u njihovim mlađim godinama života.
Mit br. 3
Tokom odnosa ne nosite prezervativ, ali se na vreme "povlačite" misleći da tako ona ne može ostati u drugom stanju.
Velika greška.
Činjenica: Ne samo da postoji šansa da ostane u drugom stanju već su i šanse da dobijete neku polnu bolest velike (uvek nosite prezervativ). Iako vi mislite da ste se povukli sa fronta na vreme, ne znate da tokom odnosa čak i na samom početku seme može da krene u dovoljnom broju da bi žena ostala u drugom stanju.
Mit br. 4
Ženama je bitna veličina.
Pa…
Činjenica: U većini slučajeva istina je da žene vole neku sredinu, tj. standardnu veličinu koju većina muškaraca ima.
Mit br. 5
Žene ne vole da pružaju oralni seks.
Obično istina.
Činjenica: Samo mali broj žena može reći da u tome stvarno uživa (što je i razumljivo), ali zato veliki broj žena voli da se njima pruži oralni seks.
Da vam se ne bi zavrtelo u glavi od ovakvih promena, za ovaj put je sasvim dovoljno uputiti vas u činjenice i izneti ih na površinu. Za sve ostalo u šta ste prosto ubeđeni da je istina i da drugačije ne može biti, pitajte vašeg partnera i tražite istinu. Srušiće se još neki mitovi koji ovde nisu spomenuti. Drugom prilikom.

Ostavite komentar

Misli poznatih

Kao što je u jednom žiru zatvoren ceo hrast, tako je u istoriji ljudskog uma zatvorena istorija kosmosa.

Božidar Knežević

Još misli poznatih...

Da li ste znali

Kerstin Šulce iz Drezdena, koja se venčala 1998. godine, potukla je sve rekorde u dužini šlepa na venčanici. S njom ne mogu da se mere ni princeze, koje obično imaju raskošne svadbene haljine. Šlep Šulceove bio je dugačak čak 311,20 metara.

Još zanimljivosti...

Vicevi

Pita učiteljica Pericu:
- Perice, znaš li ti šta je to "demokratija"?
- Znam, to je kad dve budale imaju više prava nego jedan pametan.

Još viceva...

Na današnji dan

1689. - Srpski vojvoda Stojan Janković, vođa uskoka u Ravnim Kotarima u severnoj Dalmaciji, poginuo je u...

Još događaja...

Horoskop

Devica

Hteli biste da sve bude pod konac, što je za vas normalno, ali okolini ide na živce. Otuda sukobi i nerviranja. Ukoliko se odmarate, teško možete da se opustite, ali ako radite, perfekcionizam i obrać...