Malo romantike

Foto: Andi_Graf/Pixabay.com

Foto: Andi_Graf/Pixabay.com

Nije prava romantika zaista iščezla, ali je činjenica da je u moderno doba, kada su sve tehnologije razvijene gotovo do savršenstva, kuckanje na prozor svoje drage s ružom u ruci i pisanje mirišljavih pisama kod mlađih generacija potpuni de mode. Iako zaljubljeni ne bi trebalo da oskudevaju u inspiraciji kada su romantične poruke i pokloni u pitanju, izgleda da je situacija baš takva u današnjem svetu. Srećna okolnost je to što ipak postoje načini da se pokaže malo romantike, samo je pitanje želje da li će se to zaista i dogoditi. Ako ne možete da budete zajedno, veoma praktično i simpatično može biti slanje poklona i cveća na adresu.

Ljubavne izjave, naravno, mogu da budu raznih vrsta, a u slučaju da ste zaboravili kako izgleda kada se pismo ubacuje u poštansko sanduče, internet je vaš saveznik, jer za svega nekoliko sekundi možete svoju voljenu osobu zatrpati porukama ljubavnog sadržaja. Telefoniranje je takođe rešenje, ali samo ukoliko imate baš odličan izgovor da ne možete da se vidite s voljenom osobom. Što se tiče SMS poruka, i one dolaze u obzir, ali zbog njihove relativno niske cene i frekventnosti, potrebno je da poruka zaista bude originalna, da ih bude neuporedivo više ili da se njom samo da nagoveštaj onoga što će se dogoditi kasnije. Pored ljubavnih poruka, koje su praktično nezamenljive (u bilo kom formatu), mogu da se razmenjuju i slatkiši, cveće i sitni pokloni.

Ruže, simbol ljubavi i opraštanja, takođe su dobre. Bele se poklanjaju kao dokaz istinske, nežne ljubavi, dok su crvene odraz velike strasti. Žute ruže ostavite za prijatelje. Mnogi parovi se odlučuju da neko vreme provedu na izletu ili vikendu u nekom turističkom mestu, a ponude umeju da budu i povoljne. U eri savremenih tehnologija, dama koja pored sebe ima modernog muškarca koji drži do sebe (a i do tehnologije) neće pogrešiti ako mu zauzvrat pokloni digitalni novčanik.

Ostavite komentar

Ostavite komentar