Seks za desert

Foto: Lauracuriacu/Pixabay.com

Foto: Lauracuriacu/Pixabay.com

Ovo nije priča o afrodizijacima magijskih svojstava, ovo je priča o hrani koju konsumiramo često ili dovoljno često, a da ponekad ni sami nismo svesni magijskog dejstva koje te namirnice poseduju a koje nas vode u krevet, ali ne da bismo se dobro naspavali. Seks ima svoje gorivo. To ne moraju da budu avokado, ostrige i španske mušice. U svakoj prodavnici možemo pronaći čitav meni za podizanje libida, povećanje energije i garanciju da će neka draga dama poželeti da ostane i na doručku. Za početak, pre nego što večera počne, postavite sto tako da ona sedne leđima okrenuta zidu. Uz pomoć ove strategije sedenja ona će se osetiti kao da ste svu pažnju usmerili na nju, umesto da zverate po sobi.

Druga važna stvar je da ne žurite za sto. Ako je večera sačeka na ulaznim vratima, pomisliće da jedva čekate da se ritual privede kraju. Umesto toga sačekajte je s čašom vina, koje povećava lučenje estrogena, što opet povećava apetit za seksom i opušta je. Što se tiče filma – preskočite ga. Da ste hteli da se divite nekom sjajnom kinematografskom ostvarenju, vodili biste je u bioskop ili biste organizovali veče kojim bi dominirao vaš plazma televizor.

Pošto ste je pozvali na večeru, vezani ste za šporet. A ono što ste joj pripremili kao glavno jelo treba da bude hrana bogata proteinima jer ona povećava lučenje hormona koji pojačavaju budnost. Dodajte tome i malo crnog bibera jer on potpomaže varenje, što je važno za bilo koju aktivnost koja sledi nakon večere.

Da kažemo još samo ovo – mnogi muškarci ga ne vole, ali spanać može da bude vaš saveznik; bogat je magnezijumom, čisti krvne sudove i pomaže da krv struji bolje. Priča o krvotoku nema veze s tim da treba da posetite kardiologa; govorimo o večeri koja treba da se završi seksom, pa vam je erekcija od presudnog značaja.

U skladu s pričom o afrodizijacija, sveže jagode s topljenom čokoladom mogu da obave posao sasvim dobro, ali bi daleko bolje bilo kada bi ona na putu do vaše spavaće sobe preko ramena kratko dobacila: „Ostavi sudove za ujutro“.

Pogledajte komentare (1)

Jedan komentar

  • Lidija Tomić

    Da budem iskrena – mome mužu i meni nije trebalo ništa od svega toga da bismo osetili želju za seksom. Dok smo se zabavljali, pa i sada, dosta nam je da samo pomenemo seks, a već počnemo da se svlačimo i ne možemo sačekati da vodimo ljubav. To je kod nas nešto silno, divlje i nagonsko. A sad, oni koji se baš mnogo ne privlače, možda bi njima trebali ovi recepti koje ste naveli. Što se mene tiče, ja verujem u prirodne, nagonske stvari tj. u ljubav na prvom mestu, jer, ako ima ljubavi, ima i seksualne međusobne privlačnosti, a šta ćeš više od toga.

Ostavite komentar