Žene su kao čokolada

Čokolada razbija sve ženske strahove i zato zaslužuje pažnju. Pored kupovine, to je druga strast kojoj žene ne mogu da odole. Iako to na prvi pogled može izgledati simpatično, dve ženske strasti mogu da budu opasne za jednog muškarca; prva zbog toga što brzinom vetra pravi promaju u novčaniku, a druga zbog toga što vašu izabranicu pretvara u Dambovu mamu. To ne sme da prođe nezapaženo.

Kada je pronađena, čokolada je smatrana lekom, jer višestruko deluje na organizam. Jedno od kasnije otkrivenih dejstava jeste to da posredno popravlja raspoloženje, utičući na povećanje nekih moždanih transmitera, od kojih je najvažniji serotonin. Žene vole čokoladu i kada su na strogoj dijeti – ona popravlja raspoloženje, pa im to omogućava da lakše nastave sa mučnim izgladnjivanjem kojem se dobrovoljno prepuštaju. Većina žena voli čokoladu; čak i one koje je ne vole preterano rado je primaju kao poklon, jer čokolada simbolizuje jasnu naklonost onoga koji je poklanja.

Naravno, i muškarci vole čokoladu, ali ne tako strasno. Glavna muška strast je na drugoj strani – ona je rezervisana za žene, bez obzira na to da li one vole čokoladu ili ne. Svojim jedinstvenim ukusom, kojem se lako može dodati neki ekstraproizvod (lešnik, badem, voće), čokolada podseća na ženu sa svim čudesnim kontradikcijama kojima pripadnice lepšeg pola obiluju. Ukus za žene treba prilagoditi sebi, a njima treba pronaći žicu i pokloniti im odgovarajuću poslasticu koja će ih opisati na najbolji mogući način – čokoladu. Šta će dalje biti sa slatkim poklonom – stvar je sticaja okolnosti. Da li će je ona ostaviti sa strane i sačekati da vi odete kako bi je pojela u slast, ili će vas pozvati da joj se pridružite u konsumiranju tokom pauza u krevetu – ostaje da se vidi.

Ostavite komentar

Misli poznatih

Kada se kaže da se s nečim slažemo u principu, to onda znači da nam ne pada na pamet da tu ideju sprovedemo u praksi.

Oto fon Bizmark,  nemački državnik (1815-1898)

Još misli poznatih...

Da li ste znali

Stanovnici nekih sela u Škotskoj na Novu godinu zapale burad ispunjenu katranom i kotrljaju je ulicama pokazujući tako da spaljuju sve što je bilo u staroj godini i da spremno dočekuju novu godinu.

Još zanimljivosti...

Vicevi

Kako se žena spasava od novog gripa H1N1?
Razvodi se od svinje.

Još viceva...

Na današnji dan

- Danas se slavi praznik Sveti Joakim i Ana. Sveti Joakim bio je sin Varpafira od kolena Judinog i potomak cara...

Još događaja...

Horoskop

Devica

Situacija potencira nesigurnost, pa je defanziva idealno rešenje. U samoći pokušavate da složite kockice, povratite poverenje u sopstvene mogućnosti i odmorite se. Ovo poslednje je najbitnije u celoj pr...