Ženski jezik

Foto: Antranias/Pixabay.com

Foto: Antranias/Pixabay.com

Postoje mrtvi i živi jezici, postoje jezici koji se izučavaju po školama i fakultetima, postoji čak i esperanto kao univerzalni jezik, a postoji i jezik koji je nama muškarcima nepoznanica, jezik kojim se služe žene i koji nije nimalo lako dešifrovati iako sve izgovoreno zvuči prilično jasno. Koliko puta ste se zatekli u situaciji da vam je potreban prevodilac da biste razumeli ono što vam u datom trenutku govori vaša partnerka? To su one rečenice koje skrivaju neku dublju i komplikovaniju poruku, rečenice koje potvrđuju pravilo da žene govore jednu stvar, a zapravo sve vreme misle na milion drugih.

Kod nas su stvari daleko jednostavnije. Svaki put kada mislimo na nešto drugo što je izvan konteksta situacije u kojoj se nalazimo, mi mislimo na seks. Međutim, suvišno je naglašavati da pogled morate držati dalje od guze i grudi druge žene kada je vaša partnerka prisutna.

Za žene je postupak odmeravanja neke druge potvrda da više niste zainteresovani za nju. Naravno, sve uvek zavisi od toga koliko vam se neka osoba dopada. Ako ne želite ništa drugo osim jednostavne i neozbiljne romanse, možda je i bolje da tražite dalje. Ne treba trošiti energiju na dešifrovanje ženskog ponašanja osim ako cilj nije jasno određen. Ako vam se neka osoba dopada, onda je vredna rizika – pokažite se kao ozbiljan i uporan filolog.

Žene često imaju konfliktan odnos sa svojom seksualnošću i potrebno im je da dobiju potvrdu kako bi se osećale na visini zadatka. Zbog toga je dobro na čistom muškom jeziku podsećati ih koliko ih želimo i koliko je vođenje ljubavi s njima za nas posebno. A još bolje od toga je ako oboje pustite svoje telo da govori umesto vas.

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Oznake