U trendu

Novo u pozorištu „Boško Buha“

Kao jedan od gotovo sigurnih hit naslova u toku pozorišne sezone pozorište Boško Buha jeste premijera komada koji za naslov ima čuveni citat njujorškog scenariste, reditelja i glumca Vudija Alena – "Ne znam šta je pitanje, ali odgovor je seks". U pitanju je tekst koji je napisao Nebojša Romčević, dok je režija poverena Katarini Vražalić, a premijera se očekuje prvog decembra.
Predstava inspirisana Alenovim ostvarenjima deo je ciklusa adaptacija filmskih hitova koji bi trebalo da zažive na sceni pozorišta Boško Buha, a u ovoj postavci publika će imati priliku da vidi Andriju Miloševića, Ivana Jevtovića, Katarinu Marković, Marijanu Mićić, Bojanu Ordinačev, Bobu Latinović, Borku Tomović, Anju Radojković i Viktora Savića. Međutim, pre ove komedije, beogradska publika imala je priliku da vidi predstavu "Gospodar muva", komad Tanje Ilić zasnovan na motivima istoimenog romana britanskog nobelovca Vilijema Goldinga, u režiji Đurđe Tešić.
Ono što je za ovaj projekat zanimljivo jeste to što uloge tumače osnovci i srednjoškolci, polaznici glumačkog studija Nenada Nenadovića, koji je u alternaciji sa Ivanom Jevtovićem jedini "pravi" glumac u ovoj podeli. Pozorište Boško Buha ima i još jedan kuriozitet namenjen beogradskoj publici. Naime, osmišljena je akcija pod naslovom "Popust koji obećava u sezoni koja obećava" koja podrazumeva cenu karte od tri stotine dinara za predstave "Ukroćena goropad", "Instant seksualno vaspitanje" i "Sluga dvaju gospodara".

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar