Tinejdžeri

Foto: PublicDomainPictures/Pixabay.com

On šalje poruke, pa vas ignoriše

Život bi nam svima bio jednostavniji kada bismo s lakoćom razumeli postupke drugih ljudi. Nažalost, nije tako, pa je nekad potrebno nagađati, analizirati, tražiti mišljenje sa strane… Kao u primeru iz naslova, kada mnogim...»

Foto: SplitShire/Pixabay.com

Momci vole da se vežu

Postoje mnogi stereotipi i generalizacije, kako o momcima, tako i o devojkama. Iako se može pokazati da se neko ponaša baš kao što stereotip opisuje, takve opise ipak ne treba uzimati kao pravilo, jer oni to uopšte nisu...»

Foto: Tpsdave/Pixabay.com

O volontiranju

Malo kom tinejdžeru padne na pamet volontiranje, ali to, iz različitih razloga, može da bude veoma korisna aktivnost – korisna kako onima oko vas, tako i vama samima. Ako se opredelite da pokušate negde da volontirate...»

Foto: Justcallmeang/Pixabay.com

Ne spavajte sa sočivima!

Žurka je bila… Uf, luda. Možda i nije bila žurka, već nekakav noćni provod. Tek, stigli ste kući, umorni i pospani, smogli snage da se izujete da baš u cipelama ne biste spavali i samo se bacili na krevet. A nosite...»

Foto: Puderundpinsel/Pixabay.com

Buni se što nosim seksi odeću!

Vaš sadašnji dečko prišao vam je, dok se još niste poznavali, privučen vašim seksi izgledom. Seksi topić, mini suknjica ili nisko sečene tesne farmerke, šminka – privukle ste ga time što ste bile super “skockane” i u svom...»

Foto: Greyerbaby/Pixabay.com

Zašto tvrde da su debele?

Jedna od stvari koje momcima često uopšte nisu jasne u vezi s devojkama jeste to što mnoge od njih da tvrde da su debele, iako to uopšte nisu. Nekad je razlog za to taj da devojka stvarno smatra da je debela, a nekad...»

Foto: Cherylholt/Pixabay.com

Bez mnogo priče o vezi!

Postoje neke stvari koje dečaci nimalo ne vole kod devojaka (naravno, ima i onoga što devojke ne mogu da podnesu kod dečaka), a jedna od tih stvari je kad njihova devojka detaljno prepričava svojim drugaricama sve što se...»

Foto: Rogonzales/Pixabay.com

Davati u ljubavi

Nije nikakva tajna da je u ljubavi neophodno davati, ali nije ni uvek jasno koliko treba davati. Uglavnom se smatra da oboje treba da daju podjednako, pola-pola, ali ako želite da vam veza potraje, bolje će ići ako dajete...»

Foto: Bngnaranjo/Pixabay.com

On bi da vas promeni

Imate dečka i volite ga. U početku je sve bilo super s njim, i to nije bio samo vaš utisak – svi kao da su vas videli kao par iz snova. U stvari, svi vas tako vide i dalje, i vi i dalje volite svog dečka, i on je najveći...»

Foto: PublicDomainPictures/Pixabay.com

Leto na Fejsbuku, zašto?

Mnogi jedva dočekaju leto i letnji raspust kako bi imali što više slobodnog vremena – samo što onda ispadne da ne znaju šta da rade s tim vremenom. Dosađuju se, i letnji raspust im najviše prođe na sajtovima kao što je...»

Misli poznatih

Danas medicina od čoveka može da napravi sve, osim čoveka.

Matija Bećković

Još misli poznatih...

Da li ste znali

U Meksiku živi ptica slatkovodni gnjurac, koja, kad napušta gnezdo, nosi svoje mladunče pod krilima. Tako postupaju i mužjak i ženka.

Još zanimljivosti...

Vicevi

Pita Jovica:
- Perice, šta bi više voleo: da si glup ili lep?
Perica odgovori:
- Da sam glup, normalno.
- Zašto?
- Lepota je prolazna.

Još viceva...

Na današnji dan

- Danas se slavi praznik Mala Gospojina ili Rođenje Presvete Bogorodice. Presveta Bogorodica rođena je u Nazaretu...

Još događaja...

Horoskop

Devica

Čim se loše osećate, postajete hipohondrični. Razloga za takvo osećanje ima više. Premor je samo jedan od njih. Glavni problem je saznanje da ste ulagali u nešto što možda nije vredno truda. Ne očajavaj...