Tinejdžeri

Foto: Antranias/Pixabay.com

Simpatija iz autobusa

Ima onih koji će simpatiju sresti u školi, ili će se nadati da će nekog ko bi im se dopao upoznati u kafiću ili u diskoteci. Međutim, susret se može desiti bilo gde – nije nemoguće da simpatično lice vidite i u autobusu...»

ano1

Ovaj momak danas ima mnogo razloga da slavi!

Ovako izgleda danas: A ovako je izgledao pre samo 18 meseci: Vreme je za slavlje jer je pobedio u borbi sa anoreksijom. Ako ste mislili da se to događa samo devojkama, prevarili ste se. Anoreksija je težak i ozbiljan...»

Foto: PublicDomainPictures/Pixabay.com

On šalje poruke, pa vas ignoriše

Život bi nam svima bio jednostavniji kada bismo s lakoćom razumeli postupke drugih ljudi. Nažalost, nije tako, pa je nekad potrebno nagađati, analizirati, tražiti mišljenje sa strane… Kao u primeru iz naslova, kada mnogim...»

Foto: SplitShire/Pixabay.com

Momci vole da se vežu

Postoje mnogi stereotipi i generalizacije, kako o momcima, tako i o devojkama. Iako se može pokazati da se neko ponaša baš kao što stereotip opisuje, takve opise ipak ne treba uzimati kao pravilo, jer oni to uopšte nisu...»

Foto: Tpsdave/Pixabay.com

O volontiranju

Malo kom tinejdžeru padne na pamet volontiranje, ali to, iz različitih razloga, može da bude veoma korisna aktivnost – korisna kako onima oko vas, tako i vama samima. Ako se opredelite da pokušate negde da volontirate...»

Foto: Justcallmeang/Pixabay.com

Ne spavajte sa sočivima!

Žurka je bila… Uf, luda. Možda i nije bila žurka, već nekakav noćni provod. Tek, stigli ste kući, umorni i pospani, smogli snage da se izujete da baš u cipelama ne biste spavali i samo se bacili na krevet. A nosite...»

Foto: Puderundpinsel/Pixabay.com

Buni se što nosim seksi odeću!

Vaš sadašnji dečko prišao vam je, dok se još niste poznavali, privučen vašim seksi izgledom. Seksi topić, mini suknjica ili nisko sečene tesne farmerke, šminka – privukle ste ga time što ste bile super “skockane” i u svom...»

Foto: Greyerbaby/Pixabay.com

Zašto tvrde da su debele?

Jedna od stvari koje momcima često uopšte nisu jasne u vezi s devojkama jeste to što mnoge od njih da tvrde da su debele, iako to uopšte nisu. Nekad je razlog za to taj da devojka stvarno smatra da je debela, a nekad...»

Foto: Cherylholt/Pixabay.com

Bez mnogo priče o vezi!

Postoje neke stvari koje dečaci nimalo ne vole kod devojaka (naravno, ima i onoga što devojke ne mogu da podnesu kod dečaka), a jedna od tih stvari je kad njihova devojka detaljno prepričava svojim drugaricama sve što se...»

Foto: Rogonzales/Pixabay.com

Davati u ljubavi

Nije nikakva tajna da je u ljubavi neophodno davati, ali nije ni uvek jasno koliko treba davati. Uglavnom se smatra da oboje treba da daju podjednako, pola-pola, ali ako želite da vam veza potraje, bolje će ići ako dajete...»

Misli poznatih

Kad bi na zemlji bilo sve razumno, ne bi se ništa događalo.

Fjodor Mihailovič Dostojevski,  ruski književnik (1821-1881)

Još misli poznatih...

Da li ste znali

U Starom Rimu venčanice su bile žute, karmin ili purpurnocrvene. Devojke koje su se udavale u 16. veku bile su odevene u crno od glave do pete.

Još zanimljivosti...

Vicevi

Znate li da su Nokia i Srbija iste?
- Zašto, je l' zato što su sve lepše?
- Ne, zato što su sve manje.

Još viceva...

Na današnji dan

331. p. n. e. - Aleksandar Veliki porazio je persijskog cara Darija u bici kod Gaugamele, antičkog naselja u...

Još događaja...

Horoskop

Vaga

Pošto imate osećaj da se okolina prema vama ponaša svirepo, želite da uzvratite istom merom. Morate razraditi taktiku, jer je današnji problem ozbiljniji nego što pretpostavljate. U odnosima sa suprotni...