Tinejdžeri

Foto: Rebela/Pixabay.com

Bašta u sobi

Bašte uvek lepo izgledaju, bar kad se redovno održavaju, i mnogi ih vole. Nažalost, većina nema uslova da ima pravu baštu, ali ako volite biljke, neku vrstu bašte možete napraviti i u sopstvenoj sobi. Cveće u saksijama...»

Foto: Geralt/Pixabay.com

Dečko iz benda

Čest je san (uglavnom ne baš ozbiljan) tinejdžerki da budu u vezi s nekom zvezdom, uključujući i muzičke zvezde. Naravno, zvezde su vam skoro uvek nedostupne – koje su šanse da s njima budete u istom gradu ili državi, a o...»

Foto: Geralt/Pixabay.com

Pomoć u školi kao način flerta

Mnogo je onih koji su suviše stidljivi za flert, boje se, ne znaju kako da priđu momku ili devojci. Ukoliko ste dobar đak, ili vam dobro ide onaj predmet koji simpatiji ide loše, to možete da upotrebite kao način da...»

Foto: Kropekk_pl/Pixabay.com

Ako vam roditelji čitaju dnevnik

Roditelji uglavnom žele da znaju šta se dešava u životu njihove dece, i to je potpuno razumljiva želja, jer je deo njihove potrebe da budu deo života svoje dece i da svoje „mališane“ zaštite. Međutim, nekada ta roditeljska...»

Foto: Norm_Bosworth/Pixabay.com

Ne nosite brendove, pa šta?

Ima onih koji su skloni tome da procenjuju ljude po tome da li nose firmiranu garderobu, i da vas onda proglase bezvrednim ukoliko ne zadovoljavate njihove kriterijume te vrste. Ignorišite takve; ne određuje vas kao osobu...»

Foto: Bohemianbikini/Pixabay.com

Ćudljivost nije privlačna

Ima osoba koje su po prirodi ćudljive, sklone naglim promenama raspoloženja, a ta osobina postaje još izraženija u pubertetu, zbog hormonskih promena koje se dešavaju u organizmu. Ćudljivost ume da bude prilično nezgodna...»

Foto: Cherylholt/Pixabay.com

Gledaju vas s visine jer se „glupirate“

Ima onih koji uopšte ne vole „glupiranje“, to im je detinjasto i – glupo . Međutim, nije mali broj ni onih koji povremeno vole da se „glupiraju“, to im je zabavno – i takvo ponašanje je sasvim u redu, dokle god time nikom...»

Foto: Gpalmisanoadm/Pixabay.com

I momci vole maženje i poljupce

Postoje mnoga pogrešna verovanja u vezi kako s momcima tako i s devojkama. Verovanja koja vas, ako ih nekritički prihvatite, mogu navesti da mislite da osobe suprotnog pola samo pokušavaju da vas ovako ili onako iskoriste...»

Foto: Zerocool/Pixabay.com

Da li stvarno misli da ste lepe?

Velikom broju devojaka se desilo da momka pitaju da li misli da su lepe, a on im odgovori potvrdno. Samo, pošto su one te koje su pokrenule to pitanje, nisu sigurne da li on zaista tako misli, ili je to rekao da bi...»

Foto: Missy-Deluxe/Pixabay.com

Pravo vreme za oslobađanje od bubuljica

U pubertetu bubuljice umeju da budu prava gnjavaža, ali to ne znači da morate da čekate da vam pubertet prođe da biste ih se otarasili. Ukoliko želite da se oslobodite bubuljica, jesen i zima su pravo vreme za to, jer bi...»