Tinejdžeri

Foto: Takmeomeo/Pixabay.com

Joj, proteza!

Ume da bude priličan šok kada odete zubaru i saznate da ćete morati da nosite fiksnu protezu. Godinu, godinu i po dana, možda dve, možda i dve i po… Ta proteza je zaista fiksna, kao što joj i ime kaže: nema skidanja ni...»

Foto: Bohed/Pixabay.com

Slobodno jedite pred njim!

Ima devojaka koje se stide da jedu u društvu, čak i ako inače vole dobro da pojedu. A naročito se stide da jedu pred svojim dečkom, što momcima uopšte nije jasno, jer uglavnom vole da vide kad devojka uživa u hrani; to...»

Foto: SplitShire/Pixabay.com

Nije ga briga kako izgleda!

Imate dečka koji vam se jako dopada. Duhovit je, sladak, veoma prijatno društvo, šarmantan (dodajte nekoliko lepih atributa po svom ukusu)… Super vam je s njim, ali postoji jedna stvar kod njega koja vas izluđuje. Njega...»

Foto: Simon/Pixabay.com

Deluje baš kao avantura…

Kada gledate neke filmove ili serije, vidite sve i svašta, i ne baš uvek u pravom svetlu; recimo, vidite pljačkaše (ili lopove, ili kako vam se više sviđa) kao neku vrstu heroja. U nekim filmovima videćete likove koji bi...»

Foto: PublicDomainPictures/Pixabay.com

Ta kul, kul crna boja

Boje su u redu. Nemate vi ništa protiv raznih boja. Eto, vašoj drugarici baš slatko stoji roze majica. Međutim, kad otvorite sopstveni orman, zatekne vas mrak: većina vaše odeće je crna. Niste vi posebno mračna osoba...»

Foto: Takmeomeo/Pixabay.com

Naći sopstveni stil

Često se priča o tome kako treba biti svoj, raditi svoju stvar, imati svoj sopstveni stil; da ne treba kopirati druge, već imati nešto svoje po čemu ćete biti prepoznatljivi. Sad, ako obučete nešto jako, jako upadljivo (u...»

Foto: Antranias/Pixabay.com

Simpatija iz autobusa

Ima onih koji će simpatiju sresti u školi, ili će se nadati da će nekog ko bi im se dopao upoznati u kafiću ili u diskoteci. Međutim, susret se može desiti bilo gde – nije nemoguće da simpatično lice vidite i u autobusu...»

ano1

Ovaj momak danas ima mnogo razloga da slavi!

Ovako izgleda danas: A ovako je izgledao pre samo 18 meseci: Vreme je za slavlje jer je pobedio u borbi sa anoreksijom. Ako ste mislili da se to događa samo devojkama, prevarili ste se. Anoreksija je težak i ozbiljan...»

Foto: PublicDomainPictures/Pixabay.com

On šalje poruke, pa vas ignoriše

Život bi nam svima bio jednostavniji kada bismo s lakoćom razumeli postupke drugih ljudi. Nažalost, nije tako, pa je nekad potrebno nagađati, analizirati, tražiti mišljenje sa strane… Kao u primeru iz naslova, kada mnogim...»

Foto: SplitShire/Pixabay.com

Momci vole da se vežu

Postoje mnogi stereotipi i generalizacije, kako o momcima, tako i o devojkama. Iako se može pokazati da se neko ponaša baš kao što stereotip opisuje, takve opise ipak ne treba uzimati kao pravilo, jer oni to uopšte nisu...»