Foto: PublicDomainPictures/Pixabay.com

Leto na Fejsbuku, zašto?

Mnogi jedva dočekaju leto i letnji raspust kako bi imali što više slobodnog vremena – samo što onda ispadne da ne znaju šta da rade s tim vremenom. Dosađuju se, i letnji raspust im najviše prođe na sajtovima kao što...»
Foto: Beks8385/Pixabay.com

Da li oni više vole lepe ili pametne?

Na pitanje iz naslova mnoge devojke bi „kao iz topa“ odgovorile da je momcima glavno da devojka bude dobra riba, a nemali broj dečaka bi bio zatečen i ne bi odgovorio ništa. Međutim, stvari nisu baš tako jednostavne,...»
Foto: iitagil/Pixabay.com

Leto je, družite se!

U današnje vreme mobilnih telefona i interneta prijatelji se sve manje viđaju uživo. U toku školske godine nekada obaveze služe kao izgovor za neviđanje – umorni ste, ne stižete, lakše je poslati porukicu, mejl ili...»
Foto: Thaciastirling/Pixabay.com

Da li želi prijatelje ili devojku?

Ima devojaka koje su se u nekom trenutku zapitale da li momci stvarno žele da imaju devojku, ili im je bitnije da su sa svojim prijateljima. Odgovor na to pitanje jeste da im je bitno i jedno i drugo, da ni jednog...»
Foto: Unsplash/Pixabay.com

Čekate da vam priđu

Ima onih kojima nikako ne uspeva da budu u vezi. Razlozi za to mogu da budu različiti, a jedan od mogućih je taj da nikada ništa ne preduzimaju, već samo čekaju da neko priđe njima. Nije nemoguće da će im jednog...»
Foto: Markemark/Morguefile.com

Frajeri na plaži

Na plaži, kao i u školi, postoje određeni tipovi momaka (i devojaka, kad smo već kod toga), a jednom kad procenite kom tipu pripada momak koji vas zanima, možete lakše da smislite i strategiju kako da mu priđete,...»
Foto: Anamaizing/Morguefile.com

Tragovi od naočara za sunce

Leto je po mnogo čemu super – raspust, toplo vreme, više vremena za zabavu, mnogo manje obaveza… Ali, ume da donese i sitnije i krupnije probleme. Jedan od onih sitnijih, ali ipak u izvesnoj meri iritirajućih, mogu...»
Prvi poljubac: kako, kada...

Prvi poljubac: kako, kada…

Jedno od najčešćih pitanja kada se o ljubavi radi jeste ono o prvom poljupcu. Šta mu prethodi, kako se treba poljubiti, kada je najbolje vreme za to… Na veliku žalost neupućenih, nikakvo uputstvo koje bi važilo za sve...»
Oni "zveraju" u lepotice

Oni „zveraju“ u lepotice

Neke devojke će se, povremeno, požaliti na momke (svoje ili na dečake uopšteno), jer oni imaju običaj da „zveraju“ u lepotice. Međutim, mada je svakako nepristojno „buljiti“ u nekoga, nije ništa neobično da momak...»
Stajling za buckaste

Stajling za buckaste

Većina odeće kao da je pravljena tako da dobro stoji samo mršavim ili vitkim devojkama, pa se one malo punačkije zapitaju postoji li nešto što bi i njima dobro stajalo. Postoji – i to nešto što je u trendu. I ove...»