Tinejdžeri

Foto: Justcallmeang/Pixabay.com

Ne spavajte sa sočivima!

Žurka je bila… Uf, luda. Možda i nije bila žurka, već nekakav noćni provod. Tek, stigli ste kući, umorni i pospani, smogli snage da se izujete da baš u cipelama ne biste spavali i samo se bacili na krevet. A nosite...»

Foto: Puderundpinsel/Pixabay.com

Buni se što nosim seksi odeću!

Vaš sadašnji dečko prišao vam je, dok se još niste poznavali, privučen vašim seksi izgledom. Seksi topić, mini suknjica ili nisko sečene tesne farmerke, šminka – privukle ste ga time što ste bile super “skockane” i u svom...»

Foto: Greyerbaby/Pixabay.com

Zašto tvrde da su debele?

Jedna od stvari koje momcima često uopšte nisu jasne u vezi s devojkama jeste to što mnoge od njih da tvrde da su debele, iako to uopšte nisu. Nekad je razlog za to taj da devojka stvarno smatra da je debela, a nekad...»

Foto: Cherylholt/Pixabay.com

Bez mnogo priče o vezi!

Postoje neke stvari koje dečaci nimalo ne vole kod devojaka (naravno, ima i onoga što devojke ne mogu da podnesu kod dečaka), a jedna od tih stvari je kad njihova devojka detaljno prepričava svojim drugaricama sve što se...»

Foto: Rogonzales/Pixabay.com

Davati u ljubavi

Nije nikakva tajna da je u ljubavi neophodno davati, ali nije ni uvek jasno koliko treba davati. Uglavnom se smatra da oboje treba da daju podjednako, pola-pola, ali ako želite da vam veza potraje, bolje će ići ako dajete...»

Foto: Bngnaranjo/Pixabay.com

On bi da vas promeni

Imate dečka i volite ga. U početku je sve bilo super s njim, i to nije bio samo vaš utisak – svi kao da su vas videli kao par iz snova. U stvari, svi vas tako vide i dalje, i vi i dalje volite svog dečka, i on je najveći...»

Foto: PublicDomainPictures/Pixabay.com

Leto na Fejsbuku, zašto?

Mnogi jedva dočekaju leto i letnji raspust kako bi imali što više slobodnog vremena – samo što onda ispadne da ne znaju šta da rade s tim vremenom. Dosađuju se, i letnji raspust im najviše prođe na sajtovima kao što je...»

Foto: Beks8385/Pixabay.com

Da li oni više vole lepe ili pametne?

Na pitanje iz naslova mnoge devojke bi “kao iz topa” odgovorile da je momcima glavno da devojka bude dobra riba, a nemali broj dečaka bi bio zatečen i ne bi odgovorio ništa. Međutim, stvari nisu baš tako jednostavne...»

Foto: iitagil/Pixabay.com

Leto je, družite se!

U današnje vreme mobilnih telefona i interneta prijatelji se sve manje viđaju uživo. U toku školske godine nekada obaveze služe kao izgovor za neviđanje – umorni ste, ne stižete, lakše je poslati porukicu, mejl ili četovati...»

Foto: Thaciastirling/Pixabay.com

Da li želi prijatelje ili devojku?

Ima devojaka koje su se u nekom trenutku zapitale da li momci stvarno žele da imaju devojku, ili im je bitnije da su sa svojim prijateljima. Odgovor na to pitanje jeste da im je bitno i jedno i drugo, da ni jednog ni...»

Misli poznatih

Nije bogat ko ima novaca, već kćeri i sinova.

Ljubivoje Ršumović

Još misli poznatih...

Da li ste znali

Havaji su jedina američka država koja uzgaja kafu.

Još zanimljivosti...

Vicevi

Koji je najzapaženiji konobar na nudističkoj plaži?
- Onaj koji može da ponese 2 šoljice kafe i 10 đevreka.

Još viceva...

Na današnji dan

490. p. n. e. - Ratnik Fidipides pretrčao je rastojanje od Maratonskog polja do Atine kako bi saopštio pobedu...

Još događaja...

Horoskop

Devica

Pripremate se za duži odmor, ali porodične obaveze ne dozvoljavaju da slobodno vreme iskoristite na adekvatan način. Ne dozvolite da vas okolnosti izbace iz ravnoteže, već ih shvatite kao sastavni deo...