Tinejdžeri

Foto: Earl53/Morguefile.com

Zlatna pravila za vezu

Konačno, ah, konačno ste zajedno sa onom slatkom devojkom ili simpatičnim dečkom sa kojim ste toliko dugo želeli da budete. Super vam je, mnogo ste zaljubljeni i želite da vam i dalje bude tako super i da vam veza što je...»

Foto: Takmeomeo/Pixabay.com

Joj, proteza!

Ume da bude priličan šok kada odete zubaru i saznate da ćete morati da nosite fiksnu protezu. Godinu, godinu i po dana, možda dve, možda i dve i po… Ta proteza je zaista fiksna, kao što joj i ime kaže: nema skidanja ni...»

Foto: Bohed/Pixabay.com

Slobodno jedite pred njim!

Ima devojaka koje se stide da jedu u društvu, čak i ako inače vole dobro da pojedu. A naročito se stide da jedu pred svojim dečkom, što momcima uopšte nije jasno, jer uglavnom vole da vide kad devojka uživa u hrani; to...»

Foto: SplitShire/Pixabay.com

Nije ga briga kako izgleda!

Imate dečka koji vam se jako dopada. Duhovit je, sladak, veoma prijatno društvo, šarmantan (dodajte nekoliko lepih atributa po svom ukusu)… Super vam je s njim, ali postoji jedna stvar kod njega koja vas izluđuje. Njega...»

Foto: Simon/Pixabay.com

Deluje baš kao avantura…

Kada gledate neke filmove ili serije, vidite sve i svašta, i ne baš uvek u pravom svetlu; recimo, vidite pljačkaše (ili lopove, ili kako vam se više sviđa) kao neku vrstu heroja. U nekim filmovima videćete likove koji bi...»

Foto: PublicDomainPictures/Pixabay.com

Ta kul, kul crna boja

Boje su u redu. Nemate vi ništa protiv raznih boja. Eto, vašoj drugarici baš slatko stoji roze majica. Međutim, kad otvorite sopstveni orman, zatekne vas mrak: većina vaše odeće je crna. Niste vi posebno mračna osoba...»

Foto: Takmeomeo/Pixabay.com

Naći sopstveni stil

Često se priča o tome kako treba biti svoj, raditi svoju stvar, imati svoj sopstveni stil; da ne treba kopirati druge, već imati nešto svoje po čemu ćete biti prepoznatljivi. Sad, ako obučete nešto jako, jako upadljivo (u...»

Foto: Antranias/Pixabay.com

Simpatija iz autobusa

Ima onih koji će simpatiju sresti u školi, ili će se nadati da će nekog ko bi im se dopao upoznati u kafiću ili u diskoteci. Međutim, susret se može desiti bilo gde – nije nemoguće da simpatično lice vidite i u autobusu...»

ano1

Ovaj momak danas ima mnogo razloga da slavi!

Ovako izgleda danas: A ovako je izgledao pre samo 18 meseci: Vreme je za slavlje jer je pobedio u borbi sa anoreksijom. Ako ste mislili da se to događa samo devojkama, prevarili ste se. Anoreksija je težak i ozbiljan...»

Foto: PublicDomainPictures/Pixabay.com

On šalje poruke, pa vas ignoriše

Život bi nam svima bio jednostavniji kada bismo s lakoćom razumeli postupke drugih ljudi. Nažalost, nije tako, pa je nekad potrebno nagađati, analizirati, tražiti mišljenje sa strane… Kao u primeru iz naslova, kada mnogim...»