Noćna potera

Žanr: akcija, krimi, drama
Trajanje: 114 min.

Glavne uloge: Lijam Nison (Liam Neeson), Ed Haris (Ed Harris), Džoel Kinamen (Joel Kinnaman), Vinsent D’Onofrio (Vincent D’Onofrio), Radivoje Raša Bukvić
Scenario: Brad Ingelsby
Režija: Haume Kolet-Sera (Jaume Collet-Serra)

SINOPSIS

Pripadnik bruklinskog podzemlja i uspešni plaćeni ubica Džimi Konlon (Lajam Nison) imao je i boljih dana. Sa 55 godina proganjaju ga gresi iz prošlosti, ali i uporni policijski detektiv (Vinsent D’Onofrio), pa se čini da Džimi jedinu utehu pronalazi na dnu čaše viskija. Kada njegov sin Majk (Džoel Kinamen) postane meta, njegov otac, ujedno i najbolji prijatelj mafijaškog bosa Šona Megvajera (Ed Haris), moraće da će se trgne i odluči pripada li još uvek familiji kriminalaca ili svojoj pravoj familiji koju je davno napustio.

O FILMU

Ovo je već treći film na kom Nison i Sera sarađuju, prethodni su bili akcioni filmovi „Bezimeni“ i „Non-stop“. Zanimljivost je da nas ovaj film na poseban način priprema i za veliku premijeru filma „Pobesneli Maks: autoput besa“. U više scena u samom filmu pojavljuju se reference na „Maksa“, dok je muziku za oba filma komponovao sjajni Džanki XL. Pored Nisona, u filmu je zapaženu rolu ostvario i Ed Haris, koji je udahnuo život opakom mafijaškom bosu Megvajeru.

Oficijelni sajt:

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ed harishaume kolet-seralijam nison
Komentari (0)
Dodaj komentar