Najveće zvezde 2005. godine (1)

Najveća svetska filmska datoteka – „IMDb“, objavila je imena 25 filmskih zvezda o kojima su njeni korisnici najviše želeli da saznaju, te su shodno tome najveći broj puta ukucali njihovo ime u pretraživač pomenutog sajta. Ovaj pretraživač ima preko 30 miliona korisnika i hvali se najtačnijom statistikom na globalnoj mreži.

Najtraženije zvezde 2005. godine (od prvog do desetog mesta)

  1. Džoni Dep (Johnny Depp)

    Spoj talenta, dobrog izgleda i pameti. Godine 2005. imao je nominaciju za Oskara i snimio je „Čarli i fabrika čokolade“ i „Mrtva nevesta“ s Timom Bertonom. Na kom je mestu bio 2004. godine? Prvom, naravno!

  2. Andželina Džoli (Angelina Jolie)
  3. Najlepši crni labud. Usvojila je još jedno dete, bila još aktivnija kao ambasador Ujedinjenih nacija i snimila hit film „Gospodin i gospođa Smit“. Ne škodi ni što „šeta“ najzgodnijeg glumca današnjice, ali više o njemu na trećem mestu.

  4. Bred Pit (Brad Pitt)
  5. Talentovani glumac koji ima tu nesreću da je vrlo zgodan. Mediji su ga pratili u stopu prošle godine zbog vrlo javnog razvoda s glumicom Dženifer Aniston i strastvene ljubavne veze s gorepomenutom glumicom. Želeo bi da postane i otac njene usvojene dece. Prošle godine bio je na šestom mestu. Ljubav se rasplamsala, kažu upućeni, na snimanju filma „Gospodin i gospođa Smit“, u kome smo uživali prošle godine.

  6. Lindsi Loan (Lindsay Lohan)
  7. Tinejdžerska starletica koja voli da privlači pažnju medija sitnim skandalima. Snimila je i jedan film – „Herbi buba nabudžena do zuba“. U odnosu na 2004. godinu beleži pad na listi za dva mesta.

  8. Paris Hilton (Paris Hilton)
  9. Niko ne može da objasni zašto je ova devojka tako visoko na ovoj listi, a još manje zašto je njeno ime preskočilo čak pet mesta na listi u odnosu na 2004. godinu. Privukla je pažnju skandalima, svađama i javnim prekidom veridbe, a, da, i jednim bledim filmom – „Kuća od voska“.

  10. Džesika Alba
  11. Koliki je njen uspeh govori i podatak da je prošle godine njeno ime bilo van ove liste. Ovu prelepu glumicu gledali smo u „Gradu greha“, „Fantastičnoj četvorki“ i „Opasnim dubinama“.

  12. Tom Kruz (Tom Cruise)
  13. On je velika zvezda Holivuda, ali je 2005. svakako navukao mnogo srdžbe svojim kontroverznim javnim ispadima. Verio se s Kejti Holms, privukao medijsku pažnju iz svih mogućih loših razloga, osim jednog, a on se zove „Rat svetova“. Otud verovatno i skok za jedno mesto u odnosu na prošlu godinu.

  14. Kira Najtli (Keira Knightley)
  15. Jedna je od mladih glumica koje su vrtoglavom brzinom napravile zavidnu holivudsku karijeru. Filmovi koji su obeležili 2005. svakako su „Ludačka košulja“, „Domino“ i „Gordost i predrasude“. Pala je za četiri mesta na listi u odnosu na 2004, ali to nije odraz njenog rada već činjenice da je prošle godine bila potpuno novo lice na filmskom platnu.

  16. Natali Portman (Natalie Portman)
  17. Ona je prava zvezda u usponu od svojih početaka u „Profesionalcu“ pored Žana Renoa do ovogodišnjeg ubedljivo najgledanijeg filma – „Ratovi zvezda: epizoda 3 – osveta Sita“. Nije ni čudo što je ova prelepa glumica napravila pozitivan pomak za 12 mesta na listi u odnosu na 2004.

  18. Hilari Daf (Hilary Duff)
  19. Ova tinejdžerska filmska i muzička zvezda snimila je samo jedan film – „The Perfect Man“, koji nije baš najbolje prošao u Americi, te je verovatno zato pala za tri mesta u odnosu na listu za 2004. godinu.

Sutra čitajte više o glumcima i glumicama s ove liste.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

film
Komentari (0)
Dodaj komentar