3 astro znaka koji do podne mrze sebe, od podne – ceo svet!

Ne vole svi ljude i da su u njihovom društvu, a horoskop u mnogome određuje koliko ćemo društveni biti. Ova tri horoskopska znaka su najveći hejteri među nama.

Strelac

Oni ne mrze, ali tako će vam se činiti, jer oni kao da nemaju savesti kada žele da vas se oslobode. Ako neko vreme ne dobijete nikakvu poruku od vašeg prijatelja Strelca, znajte da vas je on jednostavno izbacio iz svog života. Oni su već nastavili dalje, a kada mrze oni mrze „na veliko“. Oni kad mrze, mrze otvoreno i to ne traje dugo jer oni nemaju nameru da troše svoje dragoceno vreme.

Vaga

Niko ne mrzi više od Vage, a to im glatko prolazi jer se pretvaraju da su dragi i brižni. Nisu! Oni mrze, osuđuju i proklinju druge za sitnice. Oni nemaju strpljenja i iskreno veruju da su bolji od svih. Vage su ultimativni egomanijaci, uvek su u pravu. Vi uvek grešite i uvek ste dostojni toga da vas oni odbace i žive sahrane.

Ovan

To dobijate kada ste znak ratnika – postajete poznati kao hejteri. A šta vi mrzite? Ljude! Zašto? Jer su svi drugi ljudi glupa inferiorna bića koja troše uzalud vazduh na Zemlji, piše Yourtango. Ovnovi žele da vole i budu fer, ali, ali, ali… Oni ne mogu da budu fer!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopmrznja
Komentari (16)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Izgleda@Natasa da nema taj ULICARSKI RECNIK KOD SEBE ZABORAVILA GA KOD MAME KUCI.pa nemoze da prevede!

  • Adolf

    Rakove ste zaboravili, oni su najgori.

  • Anonimni

    Rece jeda moj drugar LAV ,znas sta „sreca je sto ova Natasa ne leti (m0zda i leti) pa i nju da po…..

  • Anonimni

    Ja STRELAC i ona VAGA SPAVAMO DO PODNE kako MOZEMO ikog mrzei ajd leba ti objasni SVEZNAJUCI !!! Natasa i ti pojasni „sta je pisac hteo dac kaze “ kad vidim da memorises necije nesrece ????

  • Anonimni

    DVOSTRUKI STRELAC STAR 72 godine vama MRZITELJIMA OSOBA U OVOM ZNAKU PORUCUJEM ZIVEO SAM 50 godina sa VAGOM a kako to KAD I JEDNO I DRUGO MRZIMO NA VELIKO.Lecite se pisce clanka od bolesti zvane“KOMPLEKS OD STRELCA“!LECITE SE DOK JE VREME !

  • Nataša Gajić

    skriveno- prikriveno- zašto praviš slona od mene- šta vam još nije jasno, recite pa da se „razračunamo“: dijeva bajna; ne znam ni ja!

  • Nataša Gajić

    aha! no no nož u leđa i manipuleta jede sve što leti; samo recite šta vam nije jasno… prije toliko vremena!

  • @Nataša - najbolja si, samo ti žnaš šta si htela reći

    aha-ha, ha

  • Vaga/Strelac

    Ovo mora da je napisao neko sa losim iskustvom sa ovim znacima 😀 (salim se) Glupo je generalizovati ljude na osnovu horoskopa, svako od nas je jedinka sa jedinstvenom pricom. Eto, ja kao Vaga/Strelac definitivno ne mislim da sam bolji od drugih i definitivno ne mrzim nikoga. Mozda mogu da se naljutim na nekoga, ali isto tako brzo se i odljutim, pogotovo ako se ta osoba iskreno izvini. Svima dajem priliku da se objasne. Takodje se i ja izvinim ako uvidim da sam nacinio gresku i ako sam nekoga na neki nacin ostetio, ali nikada namerno i sa ciljem da povredim. Da mrzim, zelim zlo i nesrecu ne i nikada, kako ni sebi tako ni drugima. Niko od nas nije savrsen i mislim da ovakve price vise odredjuju zivotni uslovi kao i licni stavovi, nego sto moze da odredi neki horoskopski znak.

    • Anonimni

      Niste se salili !

  • Anonimni

    Čuj ovo ,pocetak teksta „oni ne mrze“ sredina „ali kad mrze onda mrze na veliko“ !Nezna leva ruka sta radi desna e onda je to velika licna nesreca!

  • Anonimni

    Imam 70 godina i jos NIKAD nisam sreo STRELCA koji je po VASEM ranijem pisanju“druzeljubiv,voljan svakom pomoci cak i na svoju stetu ,veciti putnik -covek koji stice svugde prijatelje “ a sad MRZI .Ako vas je neki STRELAC OSTAVIO NA CEDILU to je ravno ideji da ste PESKE ISLI NA MESEC !Ovaj clanak je toliko UVREDLJIV da se oseca KOLIKO JE PISAC NESRETAN u zivotu.Zamislite ziveo sa 51 godinu sa VAGOM ,pa kako je to moguce da se NISMO MRZELI .To sta je ko kome ucinio je nesto drugo ali rec MRZNJA nije dostojna ni jednog HUMANOG BICA .Komentar vam napisao DVOSTRUKI STRELAC koji nikog „nije odkacio“ a pogotovo mrzeo .STRELACJE DRUZELJUBIV i tu nemoze biti ni zavisti ni mrznje.Pa ni vas koji ove godine na cETIRI RAZLICITA nacina opisujete STRECA nebih mogao mrzeti vec vas samo pitati u cemu se sastoji vasa nesreca ili problemi u odnosima sa strelcima?Sve najbolje u zivotu a prvenstveno zdravlja i sve ce doci na svoje mesto!

    • V. B.

      Hvala vam. Svaki znak ima i vrline i mane 🙂 Pozdrav od Strelca 🙂

      • Anonimni

        Mrznja nije „mana“ to je BOLEST!

  • Nataša Gajić

    Strašno… ali istinski je zato što i ne mora biti po „znacima“ koji ukazuju na to, već prije prikriveno… no no nož u leđa a svašta se misli o „fer“ borbi i „umilnim“ ljudima koji vas očas posla otkačinju zbog sitnice: dišete i volite sve što je u letu… jedete!

    • Anonimni

      Izvini @Natasa mozes to da prevedes na Srpski?