3 najveća zlopamtila horoskopa, nikad ne praštaju i znaju da se osvete

Prema astrolozima, postoje tri znaka koja nikad ne opraštaju i smatraju ih najvećim zlopamtilima.

Škorpija
Škorpije su na vrhu liste najvećih zlopamtila. Njihova strastvena priroda i sklonost tajanstvenosti čine ih majstorima manipulacije. Koriste svoju emocionalnu snagu kako bi kontrolisali situacije i ljude oko sebe. Kada su Škorpije povređene, dugo će planirati osvetu i serviraće ju u pravom trenutku, budite sigurni.

Rak
Rakovi su poznati po svojoj osetljivosti i manipulaciji emocijama. Koriste suze i dramu kako bi dobili ono što žele. Njihova taktika izazivanja krivice i isticanja svoje žrtve ih čini vrhunskim zlopamtilima.

Lav
Lavovi su poznati po egocentrizmu i želji da budu u središtu pažnje. Koriste svoju harizmu i šarm kako bi manipulisali situacijama i ljudima oko sebe. Lavovi žele da dominiraju i uvek budu u prvom planu, a to ih često čini zlopamtilima, prenosi Index.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskop
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Realno, one i jesu žrtve ali sopstvenih neracionalnih osećanja i za to verovatno nema rešenja nego neka terapija jer same ne shvataju. A žrtvama njihove manipulacije ne može se pomoći dok same ne shvate. Konkretno se o jednoj takvoj račici radi,a za znak u globalu ne znam.

  • Anonimni

    Za suze i igru žtve se isto slažem. Drama, a retko ‘pate’ tako da drugi ne vide, nego na sva zvona one pate. Izlaze pred metom manipulacije ‘u suzama i očaju i patnji’ nanesenoj od te osobe kako bi posle na osnovu toga manipulisale tako da ga ograničavaju u svemu što odrede da je ‘no,no’ za njega. Bolest.

  • Anonimni

    Ma rakovi ženski užas! Samo se svete i žive u nekom svetu osvete. A svete se ljudima koji kod njih izazovu ljubomoru. A nije teško izazvati njihovu ljubomoru, jer su bolesno ljuborne i posesivne. Ne kapiraju da su njihova osećanja ljubomore u njima i da sve vreme same sa sobom vode ratove. Ako neko na koga su bacile oko ma i proðe pored druge devojke, za koju misle da im je pretnja,one se osećaju izazvano i planiraju osvetu. I ‘svete’ se redovno, i to misle da treba da ‘vrate’ desetostruko. Sve vreme optužuju druge za sopstvena osećanja. I kao ‘vraćaju’ a ne vide sve vreme svoju bolest i da se ponašaju neracionalno i u neskladu su sa stvarnim dogaðajima. One optužuju prve za ljubomoru i posesivnost i uživaju u tome da to kao neko oseća prema njima, jer im je to valjda ‘potvrda ljubavi’ iako kao negoduju. A u stvari samo se to tiče njihove lične projekcije sopstvenih osećanja na druge. Na koga se namere ne daju mu da diše, ni da živi, za vratom su mu stalno i traže ‘dokaze prevare’ kako bi mogle da se ‘svete’. Užas!