3 znaka kojima se smeši sreća zbog punog Meseca u Devici

Sjaj punog Meseca u Devici pomaže ljudima da pročiste um, dušu i telo, pa je ovo vreme naročito povoljno za pokretanje raznih promena – od odlazaka na dijetu, početka vežbanja, preispitivanja poslovnih projekata i započinjanja novih kao i promene u međuljudskim odnosima, piše Atma.

Pun Mesec u Devici 27.02. pružiće nam kosmičku priliku da se oslobodimo od svega onoga što nam više ne služi. Ovaj period predstavlja idealnu šansu da se rešite loših navika, emocionalnog prtljaga i suočite se s nekim ličnim izazovima.

Između retrogradnog razdoblja Merkura i velikog stelijuma u Vodoliji, bio je užurban mesec u zvezdama – ali puni mesec u februaru 2021. nudi nam isceliteljsko finale predstave. Ova snažna lunacija osvetliće nebo u subotu, 27. februara, i pokrenuti glavne kosmičke vibracije čišćenja. Treba znati i šta učiniti tokom punog Meseca u februaru  2021., a svi horoskopski znaci trebalo bi da iskoriste ovu priliku za duhovno čišćenje.

Prema astrolozima, na tri znaka Zodijaka će posebno povoljno uticati ovaj pun Mesec u Devici.

Blizanci

Pun Mesec utiče na vaš dom i porodicu i osetićete ga na izuzetno ličnom nivou. Njegova energija u Devici podstiče vas da pročistite svoj životni prostor od nepotrebnih stvari, ali isto tako se rešite i emotivnog tereta iz prošlosti.

Šalje vam pozitivne vibracije koje će pomoći u oslobađanju od materijalnih stvari koje vam više ne služe, a bićete i izuzetno produktivni i inspirisani.

Vaga

Za vreme punog Meseca želećete da se osamite i povučete nazad u svoju čauru kako biste iz nje izašli kao još lepši i slobodniji leptir. Ovo je period introspekcije, duhovnih misli i puno odmora.

Poželećete da se povežete sa svojom dušom, zalečite neke stare emotivne ožiljke. Meditacija, vizualizacija i boravak u prirodi pomoći će da razbistrite um. Ciklus punog Meseca predstavlja kraj s lošim mislima i osećanjima, a početak perioda u kojem ćete zablistati.

Vodolija

Iskoristite energiju punog Meseca u Devici za emotivno čišćenje. Priznajte sebi istinu, ispunite svoja obećanja i vratite dugove. Sada je trenutak kada završavate sa starim i započinjete nešto potpuno novo i drugačije.

Pod sjajem punog Meseca imate hrabrosti da se suočite s negativnim emocijama koje su pritiskale vaše srce i da ih napokon odbacite. Osećaćete se mnogo slobodnije i spremnije da prihvatite svetliju budućnost i sve promene koje dolaze.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

astrologijahoroskoppromenepun mesec
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ajd i vagama da svane (vaga/devica, duplo svanuce wohooo)