Ovaj znak ima neverovatnu moć transformacije

Svetsku slavu stekla ulogama zavodnica, a tek u zrelim godinama ponela epitet karakterne dramske umetnice i srećne i ostvarene porodične žene

Jedna od najuticajnijih i najcenjenijih holivudskih zvezda današnjice, Nikol Kidman, 20. juna proslaviće 52. rođendan. Glumica koja nas iz uloge u ulogu iznenađuje neverovatnim transformacijama rođena je u znaku Blizanaca sa podznakom Škorpije i Mesecom u Strelcu. U svet filmske umetnosti zakoračila je rano, kao tinejdžerka u rodnoj Australiji. Svetsku slavu stekla je ulogama zavodnica, ali i kao žena jednog od najmoćnijih holivudskih glumaca i producenata – Toma Kruza. Ipak, tek u zrelim godinama ponela je epitet karakterne dramske umetnice i srećne i ostvarene porodične žene.

Sunce Nikol Kidman nalazi se na poslednjem 29. stepenu Blizanaca. Neaspektovano je u osmom polju Horoskopa. Otvorena je za nove predloge i ideje, radoznala, mladalačkog duha, talentovana, prilagodljiva, ali i mistična i zatvorena. O svom privatnom životu nerado priča. Dispozitor Sunca iz Blizanaca je Merkur u znaku Raka. Utiče na promene raspoloženja, preveliku emotivnost, osetljivost, a snagu i sigurnost pronalazi jedino u stabilnoj i srećnoj porodici. Merkur obrazuje odličan aspekt prema Neptunu u Škorpiji u prvom polju Horoskopa. Intuitivna je, kreativna, umetničkog senzibiliteta, ali i sklona mašti i nerealnim procenama. Jak Neptun donosi neverovatnu harizmu, fotogeničnost, voli kameru i uvek je naglašen u Horoskopima filmskih glumaca. Nažalost, Merkur iz Raka obrazuje nezgodan aspekt prema Marsu iz Vage u dvanaestom polju Horoskopa. U pojedinim trenucima je napeta i nervozna, nedostaje joj samopouzdanja. Ima potrebu za harmoničnim emotivnim odnosom i ako nije u potpunosti sigurna u partnerovu ljubav postaje nesigurna i destruktivna.

Podznak u Škorpiji uticao je na velike izazove i iskušenja, ali joj je dao i neverovatnu snagu da se izbori sa teškoćama i da jača i snažnija nastavi svojim putem. Vladar Ascedenta – Pluton pozicioniran je u znaku Device u jedanaestom polju Horoskopa. Obrazuje konjukciju sa Uranom i odličan aspekt prema Merkuru u Raku (dispozitor Horoskopa) i prema Neptunu u Škorpiji. Nikol je natprosečno inteligentna, pronicljiva, ali i veoma zahtevna prema sebi i drugima. Veliki je profesionalac i na poslovnom planu ništa ne prepušta slučaju, naprotiv, bavi se svakim detaljem i sitnicom, perfekcionista je.

Jupiter u znaku Lava na vrhu neba u konjukciji sa MC, kao i optimistični Mesec iz Strelca iz drugog polja koji pravi odličan aspekt prema Veneri iz Lava u desetom polju Horoskopa, doneli su joj svetsku slavu i popularnost, ali i status jedne od najbogatijih glumica. Trigon Venere iz Lava i Meseca iz Strelca prema Saturnu u Ovnu uticali su da profesionalnu i emotivnu afirmaciju, kao i ličnu stabilnost i realizaciju biološkog roditelja, doživi tek u zrelijim godinama. Izazovan aspekt Venere iz Lava prema Neptunu iz Škorpije uticao je na mladalačke emotivne zablude, pogrešne procene i ljubavna razočaranja. Iz braka sa Tomom Kruzom izašla je duboko povređena, a potpunu sreću i ispunjenje pronašla je tek u ranim četrdesetim u srećnoj porodici koju je stvorila sa muzičarem Kitom Urbanom.

Prošle godine tranzitni Saturn iz Jarca obrazovao je izazovan aspekt prema vladaru Horoskopa – Merkuru u Raku i prema Marsu u Vagi. Tokom snimanja poslednjeg filma – „Uništiteljka”, zbog veoma zahtevne uloge glumica je prolazila kroz jedan vid depresije i nezadovoljstva. Ipak, u predstojećem periodu Saturn će izaći iz nepovoljnog aspekta, a tranzitni Jupiter iz Strelca prelaziće preko natalnog Meseca i obrazovati odličan aspekt prema Veneri iz Lava i prema Saturnu iz Ovna. Optimizam, energija i dobro raspoloženje vraćaju se na velika vrata. Čuvena glumica nesumnjivo će imati odlične poslovne ponude i ostvariće nove životne uloge, ali i dobiti nagrade i priznanja za svoj rad.

(Zoran Delibos, Facebook.com/astrolog Zoran Delibos, Politika)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskop
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • S2

    „U svet filmske umetnosti zakoračila je rano, kao tinejdžerka u rodnoj Australiji.“ Mala nepreciznost, ali bitna čak i za astrologiju. Nikol je dete australijanaca, ali je ipak rođena u Honoluluu na Havajima. Zato ima i dvojno državljanstvo, australijsko i američko.