Blago vama ako ga imate pored sebe: Ovaj znak ne poznaje preljubu, uzvraća ljubav trostruko

Od svih horoskopskih znakova, Rakovi teže da ostvare emocionalnu vezu punu ljubavi, sigurnosti i podrške. U njihovoj vezi nema mesta za preljubu.

S druge strane, Rak nikada neće biti potpuno srećan dok ne ostvare duboku emocionalnu vezu, a kada se zaljube, uvek razmišljaju dugoročno.

Potrebna mu je osoba sa kojom može imati topli dom i porodicu, a imajte na umu da u vezi mnogo daje, ali isto toliko i traži.

Rak žudi za pažnjom, želi da dokaže svoju ljubav, a uzvratiće je trostruko. Kada su u pitanju problemi u vezi, on ih nikada ne gura pod tepih, već ih rešava otvorenim razgovorom, a o preljubi čak i ne razmišlja kao o „metodu“ rešavanja problema jer je odan do samog kraja.

To su ljudi koji su sazdani od jakih osećanja i koji duboko doživljavaju sve što se dešava oko njih.

Oni su ćutljivi, oprezni i tajanstveni. Većina njih ne brine i ne plaši se toliko za sebe koliko za svoju porodicu, posebno za decu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

astrobrakhoroskopljubavvernostveza
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Durex

    Možda u nekim srednjim godinama.Znam dosta mlađih cura koje su se razbijale i skakale sa jednog na drugi alat bez razmišljanja.Kod nekih sam i ja bio jedan u nizu, iskoristio sam priliku, što da ne.Ali da su bile verne, pa nisu.To nije obrnuo samo onaj ko je baš jako žurio na šinobus…