Čuvajte ga se: NAJBEZOSEĆAJNIJI znak u horoskopu

Najbitnije im je da dominiraju u svakoj situaciji.

Često će vas povrediti svojom bezosećajnošću i nepromišljenim rečima.

Naročito iritira njihova nesposobnost da slušaju druge i da se posvete tuđim problemima, a ne samo svojim.

To je Strelac.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskop
Komentari (15)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    E jednom da i vi potrefite!

  • Anonimni

    NIJE TAČNO

  • Sosa

    To bilo divno da je Strelac najbezosecajniji samo znam puno bezosecajnijih npr. Jarac br jedan najgori posebno ženski znak pa ovan strpao bi te u ludnicu bez suda

  • Anonimni

    „SRAM TE BILO“ rece jedan komentator ali prica nije za PLJUVANJE .Roditelje sam od njihove penzuije(bedna ni za troskove)Drzao uz sebe i placao im sve sto su pozeleli a to „zapustio“ znacilo je da sam im manje paznje poklanjao nego uzoj porodici ne racunajuci roditelje (ziveli 84 i 91 godinu-sa mojom decom)!Ipak hvala vam na kritici jer danas (a idem svakog meseca)sam bio na groblju (jer nedeljom nas pustaju sa automobilima jer se tesko krecem vise od 100 metara!Cikc svu srecu ovog sveta ti zelim!

  • Bojana

    Jarcevi mogu da budu teski,ali daleko od toga da su bezosecajni,za druge dajem sve! Srelcevi su puni sebe,ali nisu toliko losi. Pre bih rekla da su vodolije i skorpije bezosecajne,kod mene se tako pokazalo. Pozdrav od jarcice!

  • Dragana Đorđević

    Nijednog strelca nisam doživela sa osobinama iz teksta! A sve navedeno poseduju samo i jedino osobe u znaku i podznaku jarca, pogotovu ako su im venera, merkur ili nedaj Bože mesec u jarcu… Beežite na vreme od njih. Srećno.

  • Anonimni

    Ma ko je bezosecajan lazu kako zinu…mi smo teski zavisnici od brige…ali za druge pre svega. Pozz za jarca!

  • Anonimni

    Bilo je takvih strelčeva u mojoj neposrednoj okolini,ima istine u tome,ali vodolije imaju ljubavi za sve, pa i za takve

  • Anonimni

    Strelcevi nisu takvi

  • Anonimni

    Eto gosn „tumac“Zodijaka niko sem mene se ne javlja bolje da vam skinu clanak.A zasto nema vise komentara pa sve je receno u ranijem komentaru!

  • Anonimni

    Radio sam 28 godina u inostranstvu da bi ispunio zelje i potrebe moje troclane porodice.Sve sam im da a danas san kako ste nekad pisali SVORC,jer uspeli su da potrose i ono o cemu drugi mogu samo da sanjao.Reci u porodici sam birao da nebi nastala bilo kakva svadja ilinesporazum.Bio sam naj ,naj otac ,deda ,muz jedino nsam bio dobar sin jer sam porodicu postavio iznad roditelja-ko to od vas cini? Danas sam odbaceni OCUH bez porodice jer postavljeno mi je pitanje „a gde su ti novci tata“,znaci ostao i bez novca .Znaci ljubav ,porodicaja je postojala dok je bilo novca za astroloske znake ,Vaga,Devica ,Jarac! I onda ste videli negde u tumacenju kako smo losi jer smo strelci .DA LOSI SMO ,ostali smo bez novca!I da pomenem nisam ga JA CUVAO vec bivsa porodica .Sad sudite i tumacite kako hocete ali to ne priznajem jer i moja natalna karta drugacije kaze!

    • cikc

      Los si i to neoprostivo los jer nisi mislio na roditelje a oni su moralida ti budu na prvom mestu. zato si i kaznjen jer ako ima boga on te je i kaznio. Mala je kazna zasluzio si mnogo goru kao i svi slicni tebi. Najveci greh je zaboraviti roditelje koji su te i doneli na svet. SRAM TE BILO!!

  • Anonimni

    Sta je sad??? Na ovaj clanak nesme komentar jer je u suprotnosti SA SVIM DO SAD NAPISANIM KOMENTARIMA O STRELCU.Veciti putnik,druzeljubiv ,pomocice drugom i na svoju stetu ITD ITD . Zar nije ovde tako pisano !Ja kao DVOSTRUKI STRELAC ovakavo tumacenje blago receno ne razumem a pisete ga da bi nas „PROSVETLILI“!!

    • Anonimni

      Slažem se da Strelci nisu takvi kako ih opisuje ovaj ili ova tumači zodijačkih znakova. Ja sam Jarac i izgaram za porodicu a pišu da smo bezosećajni.

      • Anonimni

        Ma ko je bezosecajan lazu kako zinu…mi smo teski zavisnici od brige…ali za druge pre svega. Pozz za jarca!