Čuveni ruski astrolog otkriva koga čeka ogroman dobitak ovog proleća, zvezde rade za njih!

Proleće je vreme promena i novih mogućnosti, koje nam donose kosmički tranziti planeta i važni astrološki događaji, a na nama je da te prilike iskoristimo na najbolji mogući način.

Čuveni ruski astrolog, Pavel Globa, otkriva nam koja to tri znaka Zodijaka mogu da se raduju nadolazećim danima.

Oni će, naime, do kraja proleća 2024. privući mnogo sreće, posebno u finansijskoj sferi

Dobar horoskop smeši se Lavovima, Vagama i Ribama, tvrdi Globa. On ističe da će od sada, pa sve do kraja proleća, ova tri znaka imati puno sreće na svim poljima, ali da će novčani boljitak biti najizraženiji.

Ukoliko budu postupili mudro i iskoristili date prilike, moguće je da će im akcije preduzete u ovom periodu doneti uspeh u čitavoj godini.

Lav

Proleće 2024. godine za Lava donosi velike šanse da dobije neki neočekivani dobitak!

Probajte da igrate lutriju ili nagradne igre, zvezde su vam naklonjene!

Sreća će sredinom maja, tačnije u periodu oko 10. maja, posebno biti na vašoj strani i otvoren vam je put za neki veliki dobitak, ili nagradu

Da biste održali finansijske tokove, Lavovima se savetuje da budu velikodušni i da ne štede na poklonima za voljene osobe, piše Žena Blic.

Vaga

Vage će od 7. maja 2024. godine biti pod uticajem planete Merkur, što će blagotvorno uticati na njihovu finansijsku situaciju.

Možete računati na veliki bonus, ili učešće u profitabilnim projektima, koji će vam doneti stabilan prihod u budućnosti.

Da biste dodatno ojačali i poboljšali svoje finansije i energetski očistili to polje, treba što pre da počnete da se rešavate potencijalnih dugova!

Ribe

Ribe mogu vrlo brzo da očekuju na neočekivan priliv novca, uključujući vraćanje neke stare pozajmice, ili čak dobijanje nasledstva od nekog daljeg rođaka.

Čitavo proleće vrti se oko dobijanja nenadanih prilika koje će unaprediti vaše finansije, a važno je da poradite na svom dobrom osećaju.

Zvezde vam savetuju da se pomirite sa starim prijateljima, ili da im posvetite više vremena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

astrologijahoroskopnovaczodijak
Komentari (0)
Dodaj komentar