Dnevni horoskop za 12. decembar

Ovan

Posao: Sačekajte bolji period za poslovne pregovore. Situacija vam trenutno nije ni malo naklonjena. Sada nije vreme da iznosite svoje predloge.

Ljubav: Razmislite još jednom dobro o svemu što se tiče bračnog života. Nesigurni ste u partnerova osećanja. Vaša sumnja postoji neko vreme. i sami ste svesni da bi to bio loš početak jednog ozbiljnog odnosa.

Zdravlje: Iritacije na koži. Obratite se dermatologu. Potrebna je odgovarajuća terpija.

Bik

Posao: Zabrinuti ste za finansije. Niste sigurni kako ćete otplatiti dugove koji su se nagomilali. Izlaz iz te situacije je kredit, koji bi trebao da vas spasi poteškoća,

Ljubav: U vama se budi ljubomora i dolazite do konflikta sa voljenom osobom. i partner je svestan vaše posesivnosti, a razgovorom bi ste mogli rešiti trenutnu krizu.

Zdravlje: Osetljiv urogenitalni trakt. Odlazak kod urologa bi mogao doneti trajno rešenje. Neophodan je veći unos tečnosti.

Blizanci

Posao: Imate mnogo obaveza i veliki pritisak nadređenih da sve obavite na vreme. Ne možete sada sebi dozvoliti umor, niti pad koncentracije. Pritisak neće potrajati, uspećete da se odmorite nakon završetka ovog projekta.

Ljubav: Nemate dovoljno vremena da se posvetite voljenoj osobi onako kako biste to želeli. Opterećeni ste poslovnim obavezama, ali partner vam pokazuje razumevanje.

Zdravlje: Pad imuniteta i loša krvna slika. Unesite više vitamina.

Rak

Posao: Imate manje posla i svakako priliku za predah. Iskoristićete priliku da ranije završite radni dan. Vredni ste i bili ste vrlo koncentrisani da bi steih na vreme obavili.

Ljubav: Uživajte u romantici i lepim trenucima. Danas se iskreno možete zaljubiti u neku novu osobu. Ovaj dan posvetite ljubavi, zabavi, opuštanju. Dugo vremena ste bili posvećeni samo poslu.

Zdravlje: Nemojte da preterujete sa alkoholom. Odlazak u restoran, može da izazove preterivanje.

Lav

Posao: Prilično težak dan za sve one koji se bave privatnim poslom. Mogući su i finansijski izdaci. Napravite analizu dosadašnjih poslovnih poteza. Očigledno da negde grešite. Posavetujte se sa bliskim saradnikom.

Ljubav: Potrebna vam je osoba koja može da vam pruži emotivnu sigurnost. Sada osećate usamljenost, kao da su vas svi napustili.

Zdravlje: Bolovi u stomaku. Promenite režim ishrane. Umete da preterate sa količinom hrane, ali i slatkiša.

Devica

Posao: Preporuka je da se što bolje organizujete i maksimalno posvetite poslu. Sve ostale aktivnosti zaboravite. Potražite savet od saradnika kome verujete i koji vam može usmeriti na pravi put.

Ljubav: Danas je najbolje da vas partner izbegava u svakom pogledu. Nervozni ste, zbog opterećenosti , većoj odgovornosti na poslu. Sada vam je potrebna samo nežnost i podrška.

Zdravlje: Osetljivo grlo i krajnici. Hladno vreme, kao i napici, uzrokuju bolove u grlu.

Vaga

Posao: Postepeno se smanjuje pritisak pod kojim ste funkcionisali. Konačno ste se oslobodili napetosti, zbog preteranih obaveza. Jednim delom ste i sami krivi, jer ste na sebe preuzeli mnogo obaveza.

Ljubav: Moguće je da ćete imati priliku da okončate neku avanturu koja vam nije bila od značaja. Za vas je bolje da ne oklevate i da što pre rešite napetu situaciju.

Zdravlje: Povedite računa o ishrani. Unesite u organizam namirnice koji vam obezbeđuju detoksikaciju.

Škorpija

Posao: Ozbiljno razmišljate o promeni profesije. Neki predlozi bliskih osoba ići će vam na ruku tim povodom. Oslonite se na njihovu pomoć, koju će vam svesrdno pružati.

Ljubav: Moguće je da razmišljate o proširenju porodice. Nije to nimalo loša ideja. Partner odobrava vašu odluku, vrlo otvoreno, raspoloženo.

Zdravlje: Problemi sa niskim pritiskom. Nemojte zanemarivati problem, obratite se kardiologu.

Strelac

Posao: Nema potrebe da budete preterano nervozni i nesigurni. Takvim stavom samo otežavate sebi situaciju. Treba da budete svesni svojih kvaliteta, jer to i drugi primećuju kod vas.

Ljubav: Vezani ste za prošlost i zbog toga teško ostvarujete nova poznanstva. Vreme je da krenete dalje! Prošlost ostavite iz asebe.

Zdravlje: Mogući problemi sa vidom. Već duže vreme osećate tegobe, sada je vreme da nešto i pokrenete. Obratite se oftalmologu.

Jarac

Posao: Niste preterano zadovoljni razvojem situacije na emotivnom polju. Čekate na novac koji nikako da dodje. Zbog toga ulazite u još veća zaduženja. Pokušajte da maksimalno kontrolišete situaciju.

Ljubav: Obnavljate komunikaciju sa osobom sa kojom ste ranije imali neku prolaznu avanturu. Ne bi ste sada podneli površan odnos, stoga porazgovarajte o tome sa partnerom.

Zdravlje: Budite aktivniji na fizičkom planu. Postali ste vrlo statični.

Vodolija

Posao: Postoji mogućnost za zaposlenje u nekoj velikoj firmi ili korporaciji. To znači da ćete morati mnogo više da se trudite kako bi ste uverili druge da nisu pogrešili u izboru.

Ljubav: Stara ljubav bi mogla ponovo da vas kontaktira. Probudiće se davno zaboravljene emocije. Sada će to biti mnogo ozbiljnije, razmišljaćete o zajedničkoj budućnosti

Zdravlje: Zdravlje je dobro. Ipak, neophodan je duži boravak u prirodi.

Ribe

Posao: Povoljan dan za realizaciju nekih starih ideja. Imate i dobar tim za takav poduhvat. Napravite zajedničke planove i strategiju za realizaciju. Uskoro možete očekivati finansijsko poboljšanje.

Ljubav: Imate veoma stabilan i dobar odnos sa bračnim partnerom. Možete da se maksimalno oslonite na njega. Partner se upinje da vam udovolji, a vi umete da uzvratite.

Zdravlje: Izbegavajte preteran unos šećera. Sada ste već preterali u konzumiranju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dnevni horoskophoroskop
Komentari (0)
Dodaj komentar