Dnevni horoskop za 13. avgust

Ovan

Posao: Ovaj dan može vam doneti neočekivane komplikacije na poslu. Mogući su problemi sa platnim prometom.

Ljubav: Moguć je sudbinski susret i ljubav na prvi pogled. Ovnovi koji su u vezi mogu imati nesuglasice.

Zdravlje: Nervoza.

Bik

Posao: Pripremite rezervni plan, moguće su poteškoće u komunikaciji i zakašnjenje važne uplate novca. Situacija zahteva dodatno prilagođavanje.

Ljubav: Turbulentan period između vas i partnera u ovom periodu može da se ispolji u vidu nesuglasica i burnih reakcija.

Zdravlje: Dehidtaracija. Unosite u organizam više vode.

Blizanci

Posao: Poseban oprez za Blizance koje očekuje važan poslovni sastanak ili bi trebalo da potpišu važan ugovor. Sačekajte bolji trenutak.

Ljubav: Očekuje vas uzbudljiva ljubavna avantura sa osobom u znaku Strelca ili Lava. Ljubav na prvi pogled.

Zdravlje: Glavobolja.

Rak

Posao: Očekuje vas veliki napredak u poslovanju i pobeda u odnosu na konkurenciju. Pa ipak, budite oprezni prilikom potpisivanja dokumenata.

Ljubav: Ovaj dan može vam doneti zbližavanje s osobom koju poznajete preko posla. Pred vama je romantičan ljubavni sastanak.

Zdravlje: Tahikardija.

Lav

Posao: Ovaj dan može vam doneti potpisivanje ugovora o dugoročnoj saradnji. Poseban uspeh očekuje Lavove koji posluju sa inostranstvom.

Ljubav: Lavovi koji su u vezi mnogo ozbiljnije razmišljaju o svojoj budućnosti. Postoji mogućnost formalizacije veze s partnerom.

Zdravlje: Nervoza.

Devica

Posao: Budite oprezni, jer vaše današnje odluke mogu imati dalekosežan značaj. Mogući su neočekivani finansijski problemi.

Ljubav: Pažljivo danas birajte reči u komunikaciji s partnerom. Vrlo lako može doći do nesporazuma i svađe.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Vaga

Posao: Atmosfera na poslu sadrži dozu negativne energije u vidu manipulacija i spletaka. Potrudite se da se fokusirate samo na radne zadatke.

Ljubav: Nepovoljan aspekt može da uzrokuje turbulentan period u vezi s partnerom. Moguća je svađa.

Zdravlje: Bolovi u nogama.

Škorpija

Posao: Glavna tema ovog dana na poslu je novac, budući da postoji velika mogućnost da važna uplata kasni. Očekuje vas iznenadan poslovni put.

Ljubav: Partner je sumnja u vas, a to vas može uvrediti. Prolazite kroz veoma opasnu krizu poverenja.

Zdravlje: Smanjite unos alkohola.

Strelac

Posao: Ovo može biti dan kada donosite veoma važnu odluku što se tiče izbora radne pozicije. Postoji velika verovatnoća da budete unapređeni.

Ljubav: Današnji planetarni aspekti u vašem znaku donose vam podršku da otvorenim razgovorom vratite harmoniju u vaš odnos.

Zdravlje: Promenite režim ishrane.

Jarac

Posao: Budite obazrivi u komunikaciji s kolegama i s nadređenima. Vaše polje tajnih neprijatelja se aktiviralo, pa su moguće spletke i nepredviđeni problemi.

Ljubav: Očekuje vas sudbinski susret na putovanju. Ljubav sa osobom koja nije iz vašeg grada ili je stranac.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Vodolija

Posao: Početak nove poslovne saradnje ili rad na novom projektu. U svakom slučaju, stvari će vam danas poći daleko lakše od ruke.

Ljubav: Ulazite u period kada možete ostvariti sudbinsko poznanstvo. Vodolije koje su u vezi mogu da prođu kroz kratkotrajnu krizu.

Zdravlje: Vama ovladava nezadovoljstvo.

Ribe

Posao: Poslovna saradnja sa inostranstvom i potpisivanje važnog ugovora predstavljaju glavne teme ovog dana na poslu. Moguće je zakašnjenje uplate.

Ljubav: Slobodne Ribe očekuje period nesporazuma s partnerom. Pred vama je kratkotrajan period krize poverenje i nesporazuma.

Zdravlje: Problemi sa sinusima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dnevni horoskophoroskop
Komentari (0)
Dodaj komentar