Dnevni horoskop za 13. maj

Ovan

Posao: iznenadne prepreke na finansijskom planu mogu da dovedu do zastoja u završetku važnog posla. Odložite rizične investicije za kasnije.

Ljubav: Krajnje oprezno birajte reči u razgovoru sa partnerom, jer postoji velika verovatnoća nesporazuma.

Zdravlje: Glavobolja.

Bik

Posao: Dominantna tema ovog dana jesu finansije, jer će od toga zavisiti vaš uspeh na dugoročnom nivou. Oprez u rukovanju novcem.

Ljubav: Novi početak na ljubavnom planu proteći će u znaku romantičnog susreta sa osobom u znaku Device ili Lava.

Zdravlje: Variranje pritiska.

Blizanci

Posao: Akcenat ovog poslovnog dana je na dogovorima koji se mogu odvijati u pomalo neizvesnoj atmosferi poslovnog sastanka sa novim saradnicima.

Ljubav: Negativni aspekti mogu da uzrokuju nesporazume sa partnerom. Jednostavno, možete se osećati neshvaćenim i usamljenim.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Rak

Posao: Današnji uspeh može zavisiti od načina na koji budete prezentovali svoje kreativne ideje. Očekuju vas pohvale od strane nadređenih.

Ljubav: Ovaj dan može oživeti stari problem između vas i partnera. Slobodni Rakovi mogu da se zaljube na prvi pogled.

Zdravlje: Nervoza.

Lav

Posao: Negativna atmosfera u okviru vaše saradnje sa stranom kompanijom ili nekom osobom iz inostranstva. Zadržite diplomatski stav.

Ljubav: Između vas i partnera postoji kriza poverenja. Danas se pripazite jer su moguće ljubomorne scene.

Zdravlje: Nervoza.

Devica

Posao: Početak nove poslovne saradnje i iznenadno poslovno putovanje mogu biti dominantne teme ovog dana. Očekuje vas rad na novom projektu.

Ljubav: Slobodne Device očekuje početak nove ljubavne veze sa osobom u znaku Jarca ili Raka.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Vaga

Posao: Negativna atmosfera u vašem odnosu sa pretpostavljenima može biti rezultat nekih spletaka iza kulisa tih radnji. Čuvajte se lažnih prijatelja.

Ljubav: Ovaj dan može vam doneti susret sa veoma zanimljivom osobom u znaku Bika ili Škorpije.

Zdravlje: Osetljivost stomaka.

Škorpija

Posao: Sukobljeni stavovi u pregovorima mogu obeležiti ovaj dan. Bićete u situaciji da popustite ukoliko želite da nastavite saradnju.

Ljubav: Uspeli ste da popravite kvalitet vaše veze sa partnerom i nastavite da igrate otvorenih karata da se to ne bi ponovilo.

Zdravlje: Nervoza.

Strelac

Posao: Planetarni aspekti koji su prisutni u vašem polju poslovanja mogu vam donositi oscilacije i nepredviđene okolnosti u poslovnoj saradnji. Ovaj dan obeležiće finansijski dobitak.

Ljubav: Slobodni Strelčevi danas mogu da imaju susret sa fatalno privlačnom osobom, pa je moguća ljubav na prvi pogled.

Zdravlje: Loše varenje, promenite režim ishrane.

Jarac

Posao: U vašem polju finansija dolazi do kontinuiranog priliv novca. Poslovni potez koji danas budete načinili može vam doneti trajno rešenje.

Ljubav: Partner je posumnjao u vas i to vas je uvredilo. Osećate se neshvaćenim u svojim ambicijama da doprinesete opštem boljitku vaše porodice.

Zdravlje: Odlično se osećate.

Vodolija

Posao: Nezaposlene Vodolije očekuje odlična poslovna ponuda. Pa ipak, prilikom potpisivanja važnih dokumenata prvo sve dobro proučite.

Ljubav: Negativni aspekti mogu se ispoljiti u vidu vaših potpuno različitih stavova o bitnim stvarima. Rešenje je u kompromisu.

Zdravlje: Nervoza.

Ribe

Posao: Zastoj u pregovorima može da nastane zbog nepovoljnih uslova saradnje koje pokušava da vam nametne novi saradnik. Jedan od vas mora će da popusti.

Ljubav: Danas se možete osećati neshvaćenim, jer vi i partner kao da živite u zasebnim svetovima.

Zdravlje: Problemi sa varenjem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dnevni horoskophoroskop
Komentari (0)
Dodaj komentar