Evo šta svaki horoskopski znak radi kad mu je dosadno

Svakom od nas naiđe u nekom trenutku nedelje da ne znamo šta ćemo sa sobom.

Neko gleda film, neko se šeta, a neko voli da satima priča sa dobrim prijateljem preko telefona.

Šta je naročito karakteristično za svaki od 12 horoskopskih znakova da radi kada mu je dosadno?

Ovan

Tušira se sat vremena ili samo leškari. Ovan se, kada nema one prepoznatljive „vatre“ u sebi, budi dugim tuširanjem ili odmaranjem tela na kauču.

Bik

Provede ceo dan čisteći nešto. Bikovi vole da dosadu „ubiju“ osvežavanjem prostora oko sebe u smislu brisanja prašine, usisavanja, pranja sudova…

Blizanci

Gledaju filmove do jutra. Ništa karakterističnije ne postoji za Blizance nego da se izležavaju u društvu omiljenih holivudskih zvezda.

Rak

Gnjave kućne ljubimce. Kad ne znaju šta će sa sobom, Rakovi nosaju po kući pse, mačke i druge životinje, a ako ih kojim slučajem nemaju, vrebaće društvo onog ko ih ima.

Lav

Ubijaju se od dosade. Lavovi u trenucima kada nemaju preokupaciju sobom „vrište“ na sve oko sebe da im je straobalno dosadno očekujući da im neko drugi da ideju šta da rade.

Foto: Olichel/Pixabay.com

Devica

Sluša muziku. U trenucima kada nema neku inspiraciju za popunjavanje dana aktivnostima, Devica najradije pusti neku muziku ili sama svira neki instrument ako ga ima.

Vaga

Pravi selfije. Smartfonovi i sve što oni nude su za Vage idealan način da se ubije dosada. Ništa lepše od pravljenja bezbroj selfija u najrazličitijim pozama!

Škorpija

Guta brzu hranu. Dan kada kod Škorpija nema nekih aktivnosti idealan je za pljeskavice, čizburgere, pice i drugu brzu hranu. Još ako na kablovskoj ide njena omiljena serija, dan će se preokrenuti u retko pozitivan.

Strelac

Napije se. Da li je alkohol ili neko gazirano piće nebitno je, važno je da se stomak naduje do te mere da Strelac dan završi s kajanjem i pitanjem: „Šta mi je to trebalo?“

Jarac

Visi na društvenim mrežama. Jarčevi u prvi mah požele da u trenucima dosade odrade neki vrlo važan posao, ali kada vide da je za njega potrebna velika koncentracija, okrenu se Fejsbuku i drugim društvenim mrežama.

Vodolija

Gleda klipove na JuTjubu. Vodolije „kopaju“ redom po ovom kanalu interesantne klipove ne bi li naišli na neki koji će ih zainteresovati ili nasmejati.

Ribe

Spava ceo dan. Ribe vole da se u trenucima dosade izležavaju i ne rade ama baš ništa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskop
Komentari (0)
Dodaj komentar