„Genijalci“: ova 2 znaka misle da su PAMETNIJI od svih

Znaju uvek sve o svemu – nameću svoje mišljenje, čak i kada ih niko ništa ne pita. „Genijalni“ dvojac.

Iako važe za jedne od najinteligentnijih znakova zodijaka, ovaj dvojac smatra da je pametniji od ostalih prisutnih u njihovom okruženju, što svima jasno daje do znanja.

Devica

Device smatraju da su popile svu pamet ovog sveta. Sve kritikuju i uvek pronađu neku manu u tuđem planu.

Jarac

Jarčevi najviše vole da drugima sole pamet kada su u pitanju finansije. U stanju su da prave finansijski plan za drugu osobu – bez pitanja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskop
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Pogresan Vam je naslov. ne misle da su pametniji, oni to i jesu 😋😘!

  • Anonimni

    Ovaj sto neveruje u horoskop sta trazi ovde i sto cita ove clanke a posle blati ostale?Ako mi hocemo po nasem pravu da citamo i verujemo mogu samo pristojno da ti kazem

  • Anonimni

    Po mom misljenju 6 Najinteligentnijih znakova su: 1. Vodolija; 2. Škorpija; 3. Djevica; 4. Blizanci; 5. Vaga; 6. Strijelac.

  • bambi

    Ja stvarno ne znam koliko covek treba da je ogranicen da bi verovao u horoskop?

  • ANDREJ

    Sto se tice horoskopskog znaka devica,nije diskutabilno,da je taj znak toliko dominantan u odnosu na ostale znake horoskopa,da osobe rodjene u tom znaku,pretstavljaju sam vrh ljudske inteligencije.Veoma je vazno naglasiti,da osobe rodjene u znaku device,imaju osim visoko razvijen racio,imaju prirodnu sposobnost,da u seksu poznaju sve tehnike i da su uvek spremne,da u seksu iznadju tehnike koje vrlo mali broj osoba poznaje.Njihovo dominantno drzanje i ponasanje,koje ima i elemenata prezira,prema osobama koje nisu rodjene u njihovom horoskopskom znaku, kod nekih prijatelja i poznanika,izaziva odbojnost.!

  • Nataša Gajić

    … i naravno da je mana u tuđem planu bez pitanja!- ha-ha kaži mi da znam