Hobi horoskopskih znakova

OVAN

Energičan po prirodi, Ovan je stalno u pokretu i njegov hobi uvek ima veze sa izazovima i takmičenjem. Voli sve što ima veze sa boravkom u prirodi, tako da mu nije strano pecanje, penjanje po planinama, a možete ga sresti i na maratonu.

BIK

Bik je hedonista po prirodi, pa tako uživa da obilazi muzeje i galerije, koncerte i knjižare. Poznat i po tome da je veliki gurman, Bik će većinu svog slobodnog vremena provesti u kuhinji, isprobavajući razne recepte kulinarskih majstora.

BLIZANCI

Žele da budu informisani o svemu, pa Blizanci imaju više hobija. Zanima ih umetnost, sport, tehnika, a njihov mozak se ne smiruje. Vole da se igraju, pa ćete živahnog Blizanca zateći kako igra PES, ali i ukrštenice, slagalicu, monopol ili bilo koju kartašku igru.

RAK

Rakovi svoje slobodno vreme provode kući, tako da im vrtlastvo nije strano. Osim toga, uživaju u čitanju romantičnih knjiga, pecanju ili jednostavno sede pored kamina prelistavajući porodične albume.

LAV

Lav uživa u sportskim takmičenjima, kvizovima, dobro je upoznat sa temama o modi i kozmetici. Kao osobe koje vole da su u centru pažnje, u stanju su da se fotografišu, pa kući pažljivo biraju fotografije kojima će se pohvaliti svojim prijateljima. Idu na časove glume i plesa, vole umetnost i književnost.

DEVICA

Device uživaju da se posvete svojim zadovoljstvima. Vole da putuju, čitaju, posećuju razna novootvorena mesta u gradu. Zanima ih sve za šta mogu da koriste ruke ili noge (ples, vajarstvo, slikarstvo).

VAGA

Vage vole putovanja, tako da im hobi može biti pretraživanje povoljnih ponuda za neki slobodan vikend. Velike su estete i vole da se doteruju, zanima ih moda i kozmetika.

ŠKORPIJA

Škorpija voli hobi u kome će moći da uživa, a i da nešto novo sazna. Mogu da proučavaju razne enciklopedije, pronalaze pića kojima će obogatiti svoj bar ili primerke oružja kojima će ukrasiti zidove svog doma.

STRELAC

Strelac naprosto uživa u putovanjima. U slobodno vreme posećuje turističke agencije i skuplja prospekte. Imaju smisla za arhitekturu, dizajn, tako da mu voli da čeprka po svom domu i još nešto doradi po svom ukusu. Voli sport i takmičenja, što da gleda, što da sam učestvuje u tome.

JARAC

Jarac je veliki sakupljač stvari. U njegovom domu mogu se naći razni predmeti doneti sa putovanja. Ne voli da mu hobi bude čisto gubljenje vremena, već je bolje ako može da s tim spoji i praktičnost. Voli luksuz i da bude informisan o svemu, a zanima ga umetnost, slikanje, komponovanje, sport i boravak u prirodi.

VODOLIJA

Vodolije vole da otkrivaju nove hobije. Uživaju u šopingu, filmu, putovanjima, a muzika im je velika strast. Nekada žele da se distanciraju od svega, tako da im je samo ležanje na terasi dovoljno za punjenje baterija.

RIBE

Ribe koriste hobi kako bi se udaljile od stvarnosti i realnosti. Ako imaju vremena i para, koristiće svaki slobodan trenutak da negde otputuju. Vole da čitaju, pišu pesme ili da surfuju Internetom kako bi sklapali virtuelna poznanstva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

astrologijahobihoroskopski znaci
Komentari (0)
Dodaj komentar