Horoskop za ove znakove je jasan: Nije ih briga za vaša osećanja i povrediće vas bez griže savesti!

Neki znakovi zodijaka imaju reputaciju hladnoće i neosetljivosti kada su u pitanju tuđa osećanja. Dok se neki odmah kaju zbog nanete štete, drugi prolaze kroz to bez trunke griže savesti.

Evo horoskopskih znakova koji su poznati po svojoj neosetljivosti prema tuđim emocijama:

Vodolija

Vodolije su poznate po svojoj nezavisnosti i originalnosti, ali i po distanci prema emocijama. Skloni su objektivnom razmišljanju i često se oslanjaju na logiku umesto na osećaje. To može dovesti do situacija u kojima nisu svesni koliko njihovi postupci mogu povrediti druge.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj promenljivoj prirodi i lakoći prilagođavanja. Međutim, ta ista promenljivost može ih učiniti nepredvidljivim u emocionalnim odnosima. Fokusirani na različite aspekte svog života, ponekad mogu zanemariti tuđa osećanja nakon što ih povrede.

Ovan

Ovnovi su direktni i vole biti prvi u svemu. Njihova sklonost impulsivnom ponašanju može ih dovesti do situacija u kojima povređuju druge, bez mnogo razmišljanja o posledicama. Iako možda nisu bezosećajni, ponekad deluju tako jer ne pokazuju kajanje kada povrede nekoga.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopljubavsavetsrećaživot
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    ovnovi totalno se slazem , skorpije su i te kako osecajne mada i u ljubavi i u mrznji , vodolije gledaju samo sebe i svoju slobodu

  • Anonimni

    Pre svega su bezosećajne škorpije.