Imaju “ono nešto“ što ih čini posebnim: 3 znaka u kojima se rađaju najlepše žene, svima oduzimaju dah

Astrolozi navode da postoje tri horoskopska znaka u kojima se rađaju najlepše žene, koje nepogrešivo poseduju ‘to nešto’.

Ribe – Najlepši znak

Žene rođene u znaku Ribe zbog svoje kreativnosti i saosećanja prema drugima važe za najlepši znak. Kada se govori o fizičkom izgledu, Ribama mnogi zavide na savršeno pravilnim stopalima i prstima.

Takođe, jedan od njihovih najjačih aduta su lepe i tople oči.

Devica – Najšarmantniji znak

Reči i smisao za humor definitivno su najjače oružje Devica, a njihova super moć je da vas očaraju u  samo nekoliko rečenica.

Žene rođene u ovom horoskopskom znaku najčešće imaju izvajano i vitko telo, a posebno do izražaja dolaze njen uzani struk i naglašeni bokovi. Ukoliko vam na plaži „zapadne za oko“ neka lepa i zgodna devojka, velike su šanse da je to upravo Devica.

Lav – Najzanimljiviji znak

Lav vlada srcem. Njihova osećanja su najčešće iskrena, oni kad vole, vole. Žene rođenje u znaku Lava najčešće krasi bujno poprsje, pa ne čudi što je upravo to ono što muškarci prvo primete na njima.

One zbog toga imaju visok nivo samopouzdanja i jednostavno znaju da uživaju u ljubavi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskoplepotazene
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Zglobni Skoč

    Ribe najlepše???Na koju to foru?Čak i nemaju ono „nešto“ što bi svakog privuklo na prvu loptu.To što vole one stvari, to vole i mnoge druge, a i mnogo zgodnije, nevezano za tamo neki ćoroskop.