Kakvi su horoskopski znaci preko telefona?

Ovan
Razgovara bučno, tonom koji zvuči kao izdavanje naredbi. Teško ga je zamisliti u nežnom ljubavnom gugutanju preko telefona.

Bik
Rođeni šarmer neće propustiti priliku da i telefon iskoristi u tu svrhu. Najgore je što ne ume da stane, pa će njegovom sagovorniku, bio on muškog ili ženskog roda, telefon neprestano biti zauzet.

Blizanci
Oni su rod rođeni telefonu. Prosto su stvoreni za komunikaciju, a telefon im dođe kao produžena ruka.

Rak
Uvek brižan Rak koristiće telefon da vas podseti, da proveri, da upozori. Ako pričate sa zaljubljenim Rakom, očekuju vas nežni i romantični razgovori.

Lav
Kralju je sve dopušteno. Zato će vas zvati kad mu se prohte, bez obzira na to da li ste u poslu, spavate ili ste dokoni, posebno ako je zaljubljen.

Devica
Savesne Device poštuju dogovore, pa to važi i u telefonskoj komunikaciji. One uvek pozivaju tačno u sekund i očekuju da i vi zovete onda kada je dogovoreno.

Vaga
Osobe u horoskopskom znaku Vage teže harmoniji i očekuju prijatne i pametne reči u komunikaciji. Iako vas ne vide, teško ih je zavarati, pa nepogrešivo prepoznaju lažne tonove.

Škorpija
Promenljivog je raspoloženja, puna strasnih priča i mračnih tajni, i nema mnogo osoba kojima veruje. Kada naiđe na takvu, onda druga strana mora biti spremna na duge telefonske razgovore u bilo koje doba dana ili noći.

Strelac
Vedri pripadnici ovog horoskopskog znaka idealni su sagovornici kada ste neraspoloženi ili tužni. Njihovo dobro raspoloženje je zarazno i širi se čak i telefonom.

Jarac
Razgovor s pripadnicima ovog horoskopskog znaka počnite nežnim rečima i šalom. To će otkraviti stroge i ozbiljne Jarčeve i izvući na površinu njihov smisao za humor.

Vodolija
Oni su ispred sveta, tehnike i tehnologije. Za njih je telefon prevaziđena naprava, jer su već na nivou telepatske komunikacije.

Ribe
Nežne i osećajne, s puno intuicije, uvek su spremne da vam se nađu, pa i u dugim telefonskim razgovorima. Zauzvrat, prijaće im nežno šaputanje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

astrologijahoroskoptekefoniranjezabava
Komentari (0)
Dodaj komentar