Na ovaj znak nikada se ne smete osloniti!

U pitanju je vazdušni znak pod uticajem planete Merkur.

Nestalnost i neuhvatuivost glavne su odlike rođenih u ovom znaku.

Prema mitološkom predanju, dva blizanca koji čine ovaj znak u Zodijaku jesu Kastor i Poluks, sinovi Zevsa (Jupitera), jedan smrtan, a drugi besmrtan.

Uticaj planete Merkur na ovaj znak daje karakteristična obeležja promenljivosti i hitrine.

Ličnost rođena u ovom znaku ispoljava nestalan, povodljiv temperament, i lako postaje plen sumnji. Svoje snage crpe iz velike prilagodljivosti, senzibilnog i pomirljivog karaktera, sposobnosti da uspešno analizira samog sebe i svoja osećanja.

Promene i sve što je novo neodoljivo privlače ovu prirodu.

Često je nesposobna da dovrši započeti posao, a dešava se da ga ostavi da bi se latila nečeg drugog što joj u tom trenutku budi veće interesovanje.

To su BLIZANCI – osobe rođene između 21. maja i 21.juna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskop
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • slobodanka

    Evo ja sam blizanac dupli i to za mene ne vazi!Koliko zena je bilo samo sa jednom osobom dvadeset godina?Nisam ja ta koja je varala vec jedna proracunata devica! Eto tako dodje kraj! Vernost je osobina koju neki ljudi poseduju ili ne bez obzira na okolnosti! Mogu da budem i drugacija zavisi od osobe koje je samnom u vezi!Kako kad izvuce kojeg blizanca!

  • Mika

    Ista prica moj momak koji jedan dan hoce decu sa mnom a drugi dan mu pogledi lutaju za drugima

  • Švaler

    Živa istina.Bio sam u vezi sa jednom ženom u ovom znaku,ma to je za ne poželeti nikom.Trebao sam i ranije da je ostavim,ne znam šta sam ovoliko čekao uzalud…