Napaljeni, perverzni i opsednuti seksom: Ova tri horoskopska znaka su nezaboravni ljubavnici

Svaki horoskopski znak ima svoje zanimljive karakteristike koje ga čine privlačnim, ali neki od njih su izuzetno seksualni. Proverite koji i zašto.

Škorpija

Škorpije su definitivno u prednosti kada su u pitanju seks i strast. Njihove seksualne veštine su neosporne. Škorpije jednostavno zrače privlačnošću i lako privlače druge, ali se često dešava da svog ljubavnika uvuku u igru u kojoj sami prave pravila. Nisu toliko skloni otvorenoj dominaciji, već nameću svoju volju na suptilan način.

Škorpije su sposobne za velike transformacije svoje ličnosti, mogu ići iz krajnosti u krajnost. Upravo zbog toga su u stanju da zadovolje sve zamislive i nezamislive želje i seksualne želje svojih partnera, tako da će seks sa njima biti nezaboravan.

Upozorenje: Škorpioni su veoma osetljivi, pa morate paziti da ih ne povredite, jer ako to učinite – gotovi ste. Odlični su glumci i pretvaraće se da se ništa nije dogodilo, a čekaće vaš trenutak slabosti i osvetiti vam se na najgori način, tako da nije pametno da im se zamerate.

Rak

Rak je još jedan predstavnik nezaboravnog ljubavnika. Njihove emocije i strast su usko povezane, pa seksu unose ogromnu energiju i daju mu veliki značaj. Bez seksa osećaju se prazno, tako da među Rakovima ima mnogo zavisnika od seksa.

Skloni su da imaju seksualni maraton, što je nezaboravno iskustvo za svakoga ko provede vruću noć sa Rakom.

Blizanci

Pošto pripadaju vazdušnim znacima, za razliku od prethodna dva, tako su i njihove emocije, „vazdušne“ i rasute. Ali upravo zbog toga su skloni svim vrstama eksperimentisanja u seksu, pa se mogu nazvati kraljevima fetiša.

Vole da se „pucaju” čak i kada su u ozbiljnoj vezi i skloni su preljubi. Ne možete očekivati potpunu vernost od Blizanca, ali možete očekivati nezaboravan seks. Blizanci će vas polako uvoditi u svoj svet perverzija, bilo da se radi o vezivanju, snimanju kamerom ili prisustvu treće osobe, a često se upuštaju i u grupni seks.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopljubavseks.veza
Komentari (0)
Dodaj komentar