Nedeljni horoskop (21. avgust – 27. avgust 2017. godine)

OVAN

Dolaze vam otežanja na poslovnom polju, moguće je da ćete naporno raditi da biste sve razrešili. Na polju ljubavi ne očekuju vas neka nova značajna dešavanja. Kada je u pitanju zdravlje, sledi nepovoljan period, pa su mogući mnogi problemi. Pre svega vam je osetljiv želudac, žuč, ali isto tako postoji i naznaka za oslabljen imunitet.

BIK

Nemojte da mislite da ćete imati previše sreće na poslovnom planu tokom ove  faze. Kada je u pitanju ljubav, moguće je da će vam partner prebacivati neke stvari iz prošlosti. Na polju zdravlja su moguće manje srčane smetnje i problemi sa tim. Takođe, možete se osećati generalno malaksalo i iscrpljeno, pa bi trebalo da budete obazriviji nego inače.

BLIZANCI

Ukoliko se bavite privatnim poslom, slede vam neka ograničenja i restrikcije. Ljubavna situacija vam nije onakva kakvu biste želeli, osećate se usamljeno. Povedite računa kada je u pitanju zdravlje jer su tokom ove faze kod vas pre svega mogući problemi vezani za probavni trakt i smetnje metabolizma. Pazite na ishranu.

Foto: panajiotis/pixabay.com

RAK

Moguće je da stvari na putovanju neće ispasti onakve kakve ste očekivali. Na polju ljubavi imate manje kočnice da priđete osobi koja vam se dopada. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa respiratornim organima, skloni ste infekcijama, problemima sa sinusima, plućima, bronhijama. Posavetujte se sa svojim lekarom za svaki slučaj.

LAV

Dobićete neku manju uplatu novca, pa stvari na vašem poslovnom planu ipak neće biti toliko loše. Kada je u pitanju ljubav, imate generalno stabilan odnos sa voljenom osobom. Na polju zdravlja mogući su manji problemi vezani za štitnu žlezdu, pa povedite računa o tome. Generalno, nemate neke druge loše aspekte. Povoljan je period za mršavljenje.

DEVICA

Vi nećete uspeti da realizujete sve ono što ste planirali na polju posla, pa je najbolje da ne očekujete previše. Ljubavna situacija vam je jako važna, želite da rešite probleme sa partnerom. Povedite računa o mogućim problemima na polju zdravlja jer ste sada skloni brojnim tegobama. Prvenstveno čuvajte glavu. Moguća je i malaksalost.

VAGA

Dosta razmišljate o poslovnim problemima, a malo toga radite kako biste ih konkretno rešili. Na polju ljubavi vas očekuju neke neobične okolnosti ili partner nema dovoljno poverenja u vas. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa poremećajem spavanja, sa nesanicom ili buđenjem u kasnim večernjim časovima. Moguće je da ste psihički opterećeni.

ŠKORPIJA

Dolazi vam prilika da obnovite neku poslovnu saradnju iz prošlosti, ali povedite računa o toj osobi. Kada je u pitanju ljubav, imate utisak da vam partner ne uzvraća istu količinu emocija. Na polju zdravlja mogući su manji problemi sa nervnim sistemom, mišićima, srcem. Pored toga, osetljivi su vam i nožni zglobovi, skloni ste povredama i uganućima.

STRELAC

Moguće je da za sada postoje neka dešavanja koja koče vaše poslovno napredovanje. Ljubavna situacija vam sada nije prioritet i nemate ništa protiv toga da budete još malo sami. Povedite računa na polju zdravlja, pogotovo o problemima vezanim za leđa i kičmu. Osim toga, čuvajte svoje zube, ako primetite neki problem, javite se stomatologu.

JARAC

Nije povoljan period za početak bilo kog sudskog procesa pa ako možete odložite bavljenje formalnostima. Na polju ljubavi očekuje vas period distance između vas i voljene osobe. Kada je u pitanju zdravlje, nemate neke veće tegobe i probleme. Jedino što vas prati neko unutrašnje nezadovoljstvo. Vreme je da se malo više pozabavite sobom.

VODOLIJA

Zabrinuti ste za svoje polje finansija i radite sve što je do vas kako biste rešili probleme na ovom planu. Kada je u pitanju ljubav, imate neke kočnice i teško vam je da se otvorite u razgovoru sa voljenom osobom. Na polju zdravlja su mogući problemi sa urogenitalnim traktom, debelim crevom, ali i sa nakupljenim toksinima i štetnim materijama u organizmu.

RIBE

Pred vama je faza u kojoj nećete biti zadovoljni novim ugovorima i dogovorima koje sklapate. Ljubavna situacija vam deluje gora nego što zaista jeste, potrebno je vreme da rešite probleme. Povedite računa kada je u pitanju zdravlje jer možete biti podložni alergijskim reakcijama, ginekološkim problemima, kao i mogućim iriticijama na koži.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopNedeljni horoskop
Komentari (0)
Dodaj komentar