Nedeljni horoskop (29. 5. – 4 . 6. 2017. godine)

OVAN

Moguće je da ste planirali godišnji odmor, ali i da ćete u ovom periodu ipak morati da se bavite bar nekim poslovnim aktivnostima. Na polju ljubavi očekuje vas veoma pozitivna atmosfera! Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi – osetljive kosti, zglobovi, kao i donji deo leđa i kičma. Moguća je česta pojava ukočenosti i bolova u vratnom predelu.

BIK

Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekuje vas period tokom kog možete ostvariti značajan napredak. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete baš one promene koje ste priželjkivali. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa povišenim pritiskom, ali ne bi trebalo da bude nekih drastičnih odstupanja. Pored toga, generalno se dobro osećate.

BLIZANCI

Pred vama je jako dobra faza za poslovno polje, pogotovo ako se bavite komunikacijom. Ljubavna situacija trebalo bi da bude veoma interesantna, pogotovo ako vam se sviđa Lav. Povedite računa o mogućim manjim problemima sa osetljivim sinusima. Generalno vam je zdravlje solidno i organizam vam je jak, pa ćete se izboriti sa svim problemima.

RAK

Očekuje vas značajno poboljšanje na polju finansija, možete da se nadate velikom materijalnom uspehu. Na polju ljubavi očekuje vas mir i stabilnost, harmonija sa voljenom osobom. Imate utisak da se nikada niste bolje osećali, pa samim tim na polju zdravlja nemate nikakve probleme. Puni ste pozitivne energije i uživate u svakom danu maksimalno.

LAV

Moguće je da vam je percepcija nekih događaja malo zamagljena, pa ne vidite stvari baš najbolje na poslovnom planu. Kada je ljubav u pitanju, očekuju vas važna sudbinska dešavanja i veliki izlivi emocija. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa niskim pritiskom, a može vas pratiti i malaksalost, vrtoglavica, pospanost, glavobolja… Nemojte da se forsirate.

DEVICA

Ukoliko ste planirali neko putovanje na veoma udaljenu destinaciju, ovo je idealan period za to! Stanje na ljubavnom polju vam odgovara, zadovoljni ste razvojem situacije sa osobom koja vam se dopada. Povedite računa o problemima koji mogu biti vezanu za cirkulaciju i krvotok generalno. Pored toga, stopala vam mogu biti osetljivija u ovoj fazi.

VAGA

Moguće je da ste u ovom periodu skloni ispunjavanju svojih želja i hirova, posao vam nije prioritet. Na polju ljubavi očekuju vas burne promene i neke nove situacije. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete hormonalne promene, pa bi bilo dobro da posetite lekara. Pored toga, nervni sistem bi mogao da vam bude osetljiviji nego inače.

ŠKORPIJA

Na poslovnom planu očekuju vas veoma važna dešavanja, sledi vam unapređenje ili neka javna nagrada. Kada je ljubav u pitanju možete da očekujete dobar odnos sa partnerom, ako ste slobodni nema novih poznanstava još. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa zubima, pa je prepotuka da odete kod stomatologa i da vodite računa o detaljnoj higijeni.

STRELAC

Vi ste sasvim u svom elementu, dobro raspoloženi i sreća vas prati na svim poljima – pa i na poslu. Ljubavna situacija donosi mnogo prilika za flert, ali bez ozbiljnijih susreta. Povedite računa o hroničnim problemima kojima ste inače sklon – poput holesterola, osetljivih kolena, problema sa jetrom, plućima. Važno je da malo zdravije živite.

JARAC

Gazite sve pred sobom kako biste ostvarili poslovni uspeh. Na materijalnom planu je odlično stanje! Na polju ljubavi vas očekuje veoma strastvena situacija u kojoj ćete uživati. Kada je u pitanju zdravlje, ne bi trebalo da imate veće tegobe. Puni ste energije i potrebna vamje fizička aktivnost kako biste se na taj način oslobodili viška agresije.

VODOLIJA

Sreća vas prati gde god da krenete, na poslovnom planu sve cveta. Kada je u pitanju ljubav, očekuju vas važne odluke, moguće je i sklapanje braka, početak zajedničkog života ili veridba. Na polju zdravlja je sve u redu. Dobro se osećate, staloženi ste i nemate nikakve tegobe na koje bi trebalo da obratite pažnju. Ova faza je za vas veoma povoljna.

RIBE

Pred vama su veoma pozitivna dešavanja na poslovnom planu od kojih ćete imati koristi. Ljubavna situacija je za sada u drugom planu, jer vam je posao važniji. Povedite računa o svom imunitetu i povećajte unos vitamina i tečnosti kako biste udovoljili potrebama svog organizma. Važno je da u ovoj fazi dovoljno pazite i na izbalansiranu ishranu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopNedeljni horoskop
Komentari (0)
Dodaj komentar