Nedeljni horoskop (6. 11 – 12. 11. 2017. godine)

OVAN

Nastavlja vam se faza koja nije nimalo laka za posao, pogotovo ako se bavite privatnim biznisom. Na polju ljubavi očekuju vas nesuglasice sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa nedostatkom volje, energije, ali i emotivna rastrojenost. Takođe, treba da povedete računa o stomaku i probavi, da pazite na ishranu.

BIK

Možete da očekujete postepenu stabilizaciju na polju posla. Kada je u pizanju ljubav, očekuju vas izuzetno lepi trenuci sa osobom koju volite. Na polju zdravlja ne bi trebalo da imate neke nove preterano značajne tegobe. Grlo je vaša generalna slaba tačka i sada donekle može biti ugroženo, pa izbegavajte hladna i gazirana pića i pazite na sebe.

BLIZANCI

Moguće je da ćete na poslovnom planu dobiti neke pogrešne informacije, pa pripazite. Kada je ljubav u pitanju, možete da računate na stabilnost sa voljenom osobom iako imate povremene konflikte. Na polju zdravlja naglašeni su problemi sa porocima, a ako im niste skloni, onda se mogu pojaviti tegobe vezane za višak toksina u organizmu i jetru.

RAK

Nije vam preterano povoljan period za poslovno polje, nalazite se pod velikim pritiskom. Emotivno ste doživeli neko manje razočarenje i potrebno vam je vreme da se oporavite od toga. Zdravstveno možete da očekujete nestabilnu situaciju i probleme vezane za upalna i bolna stanja, moguća je i povišena temperatura ili neke manje povrede pa budite oprezni.

LAV

Očekuje vas izuzetno dobar period za posao, bićete veoma aktivni i posvećeni svojim ciljevima. Na polju ljubavi možete da očejujete zanimljivu tajnu avanturu sa osobom u vodenom znaku. Kada je u pitanju zdravlje, nema naglašenih značajnih problema. Imate mnogo energije u sebi, pa vam svaki vid aktivnosti ima. Mogući su povremeni problemi sa nesanicom.

DEVICA

Moguće je da ne razmišljate sasvim racionalno sada i da ste skloni manjim zabludama na poslovnom planu. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete flert sa nekom osobom iz prijateljskog okruženja. Na polju zdravlja su moguće tegobe vezane za nizak pritisak, malaksalost i hroničan umor. Takođe manji problemi sa nervnim sistemom.

Foto: rihaij/pixabay.com

VAGA

Svaki posao u koji sada uložite novac će vam se isplatiti, materijalno poboljšanje vam dolazi. Kada je u pitanju ljubav uživate jer vam partner maksimalno ugađa. Na polju zdravlja ne bi trebalo da imate probleme. Osećate se generalno dobro i stanje vam je sasvim stabilno. Eventualno su mogući povremeni bolovi u predelu leđa.

ŠKORPIJA

Očekuje vas povoljan period za ostvarenje ambicija, možete da računate na uspeh. Na polju ljubavi dolaze vam veoma lepi trenuci sa novom osobom koja u vama budi duboke emocije. Kada je u pitanju zdravlje, nema naglašenih novih tegoba. Generalno bi trebalo da vodite računa o cirkulaciji, kao i o predelu nogu koji je osetljiv.

STRELAC

Možete da se nadate nekim novim poslovnim odlukama i poboljšanju finansija. Ljubavna situacija je za sada nedefinisana još niste pokrenuli novu vezu. Povedite računa o mogućim zdravstvenim problemima vezanim za urogenitalni trakt koji vam je sada osetljiv. Dolazi vreme za redovnu kontrolu kod ginekologa ili urologa.

JARAC

Nije povoljan period za sklapanje novih poslovnih ugovora jer bi vaš interes mogao da bude oštećen. Partner se ponaša promenljivo pa ne znate kako da se postavite prema njemu. Mogući su manji problemi na polju zdravlja, a prvenstveno kada se radi o upalama ili prehladi vezanoj za donji stomak i mokraćne puteve. Pored toga, možete biti skloni hormonalnim promenama.

VODOLIJA

Veliki broj obaveza vas veoma opterećuje i nije vam lako da sa svim tim izađete na kraj. Na polju ljubavi vas očekuje promenljivo stanje sa voljenom osobom, i neko manje razočarenje. Kada je u pitanju zdravlje očekuje vas pad imuniteta i mogući problemi sa krvnom slikom. Podložni ste brojnim infekcijama, virusima, pa budite na oprezu sada.

RIBE

Nemojte računati na faktor sreće. Moguće je da vam se ne radi ali morate. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas novo poznanstvo, ali još uvek nema konkretizacije odnosa. Na polju zdravlja moguće su srčane smetnje, problemi sa krvnim pritiskom koji oscilira ili sa krvnim sudovima. Preporuka je da posetite kardiologa radi kontrole i pregleda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopNedeljni horoskop
Komentari (0)
Dodaj komentar