Nedeljni horoskop (24. – 30. 4. 2017)

OVAN

Veoma povoljan period za vaše polje finansija, sva ulaganja će vam se isplatiti višestruko. Na polju ljubavi očekuje vas jako lepa situacija sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, trebalo bi da povedete računa o ishrani, jer je moguće da tu leži srž nekog problema koji vas muči. Pored toga, bilo bi dobro i da proverite hormone, za svaki slučaj.

BIK

Pun Mesec u vašem znaku na početku ovog perioda može da vam da uspeh na poslovnom planu. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete neki fatalan susret sa osobom koja će vam postati jako važna. Na polju zdravlja mogući su manji problemi sa glavoboljom, nesvesticom ili niskim pritiskom. Moguće je i da ste prilično uporni. Ne naprežite se previše.

BLIZANCI

Oduvek ste bili brzi u svemu, ali sada ste samo preterano užurbani i pod tenzijom. Ljubavna situacija je veoma povoljna za sve muške pripadnike ovog znaka. Povedite računa o mogućim problemima koji se odnose na povišeni krvni pritisak, povišenu temperaturu, upalna ili bolna stanja koja vas mogu pratiti. Skloni ste zapaljenskim procesima u organizmu.

RAK

Može se reći da se tokom ovog perioda punite energijom. Na poslu nemate previše obaveza. Na polju ljubavi očekuje vas jako lepa atmosfera sa osobom koju upoznajete preko prijatelja. Kada je u pitanju zdravlje, ne bi trebalo da bude većih problema. Dobro se osećate u svojoj koži i generalno imate dovoljno energije za sve. Prijao bi vam dodatni unos magnezijuma.

LAV

Pred vama je period od velikog značaja za karijeru, moguće je da ćete dobiti željeno unapređenje. Kada je u pitanju ljubav, može se reći da se osećate sasvim sigurno pored voljene osobe. Na polju zdravlja mogući su manji problemi sa osetljivom kožom, kosom, noktima, ali tu je i za zubobolja. Ne bi bilo loše da u narednom periodu posetite stomatologa.

DEVICA

Kada budete videli da vam srećne okolnosti idu naruku, smanjićete nervozu na poslu. Ljubavna situacija mogla bi biti veoma zanimljiva, osećate potrebu da “divljate”. Povedite računa o mogućim problemima vezanim za holesterol, jetru ili žuč. Pogotovo je važno da smanjite unos alkohola i da povedete računa o svojim životnim navikama. Budite odgovorni prema sebi.

VAGA

Očekuju vas lepe vesti na polju finansija. Dolazi vam dobitak ili nasledstvo. Na polju ljubavi očekuje vas veoma zanimljiva situacija sa nekim zemljanim znakom. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete manje probleme sa probavom. Važno je da jedete više svežih namirnica. Pored toga, povedite računa i o ukočenosti koja vas prati ovih dana.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete važne poslovne događaje, kao i početak novog, pozitivnog partnerstva. Kada je u pitanju ljubav, slobodno se može reći da vam cvetaju ruže i da uživate. Na polju zdravlja su moguće neke manje tegobe –  pojava peska u mokraćnim putevima, ali ne bie trebalo da imate bilo kakve ozbiljnije probleme. Generalno vam je povoljna faza.

STRELAC

Planirali ste da odmarate, a zapravo imate dosta posla. Potrebno je da prihvatite autoritete. Ljubavna situacija je veoma burna i strastvena, čuvajte se samo preterane ljubomore. Povedite računa o mogućim zdravstvenim problemima koji mogu biti uzrokovani padom imuniteta. Nije vam najbolji period, pa je važno da budete oprezni i da čuvate svoje zdravlje.

JARAC

Očekuje vas prilika da napravite predah od posla i da se malo odmorite od obaveza. Na polju ljubavi dešavaju vam se jako lepe stvari sa osobom koja bi mogla biti “ona prava”. Kada je u pitanju zdravlje, ne bi trebalo da imate tegobe ili probleme. Povoljan je period za oporavak. Generalno imate dosta energije i prija vam bavljenje sportom i rekreacijom.

VODOLIJA

Povoljan je period za pokretanje privatnog posla ili nove investicije. Intuitivno reagujete u poslu. Ako ste u braku, možete da se nadate lepoj atmosferi, ako ste slobodni, neko od bivših se javlja. Na polju zdravlja mogući su manji problemi zbog nedostatka sna… Potrebno je da više odmarate i da budete malo opušteniji. Pored toga, povedite računa i o donjem stomaku.

RIBE

Poslovno putovanje moglo bi da se završi na neki neočekivan način za vas. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete dobru komunikaciju sa voljenom osobom. Zdravstvena situacija je promenljiva kod vas u ovom periodu, pogotovo ako od ranije imate neke hronične probleme. Ovaj period je nešto teži za vaše disajne puteve, kao i za organe za varenje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopNedeljni horoskop
Komentari (0)
Dodaj komentar