Nemaju ružičast pogled na svet: Ovo su najveći pesimisti horoskopa

Pozitivan pristup životu i hodanje sa ružičastim naočarima nije za svakoga. Neki znaci imaju izraženu negativnu crtu koja je jednostavno deo njihovog karaktera.

Neki ljudi su u stanju da se žale ceo dan zbog neke sitnice i da budu ljuti satima jer su ujutru prosuli kafu.

Čak i takve svakodnevne sitnice mogu kod njih da izazovu bes i melanholiju. Ovo su najnegativniji i najpesimističniji znakovi horoskopa, rangirani od blago negativnih do najpesimističnijih.

Bik

Bik je pre realističan nego pesimističan, ali njegova tvrdoglavost može da izvuče negativnost. Čak i ako im treba pomoć, Bik je neće tražiti. To ih čini ultra-konkurentnim. Njihovo tvrdoglavo ponašanje tera ih da se odupru promenama i da gledaju samo na negativnu stranu svake situacije.

Devica

Baš kao i Bik, ovaj znak ne voli nepoznato. Device žude za redom, strukturom i hijerarhijom, i dok promene mogu da poboljšaju takve situacije, one su takođe svesne svih potencijalnih negativnih posledica i neželjenih efekata – obično pre nego što se dogode. Kler je dodala da njihovo perfekcionističko ponašanje takođe može da ih učini razdražljivim i preterano kritičnim prema sebi i drugima. To može dovesti do anksioznosti i negativnog razmišljanja.

Rak

Rak je poznat kao najosetljiviji znak zodijaka. Veoma je empatičan i brine o drugima. Ali pošto je vodeni znak kojim vlada Mesec, sklon je i raznim raspoloženjima, preteranim reakcijama i nesigurnostima. Rakovi ne mogu da odole da „sve to osete“, pa često dozvoljavaju da njihovi emocionalni instinkti i brige utiču na njihov širi pogled na situacije. Ovo može biti sjajno u okolnostima koje zahtevaju empatiju, ali pogubno u drugim okolnostima.

Jarac

Kao znak kojim vlada Saturn, planeta strukture i discipline, Jarčevi su najpoznatiji kao radoholičari i službenici, ali mogu da se ponašaju i kao pesimisti, kruti i bez emocija. Njihova želja da ostanu na pravom putu znači da vide rizike i „šta ako” iza svakog ćoška. Zato ne očekujte od njih da učestvuju u nekim improvizovanim aktivnostima. Takođe, nemojte očekivati da će otkriti svoja prava osećanja, prenosi 24sata.hr.

Najnegativniji znak: Škorpija

Kao i Rak i Ribe, ovo je veoma osetljiv vodeni znak. Poput Jarčeva, oni čuvaju svoja osećanja u sebi i veoma su zatvoreni u vezi s tim. Obično imaju problema sa poverenjem u druge zbog ranjavanja iz prošlosti. Pošto su toliko skeptični prema svima, svuda očekuju prljave trikove i imaju pomalo pesimističan pogled na svet. Njihove emocije su ekstremne kada osete da im je neko naneo nepravdu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskoppesimizamzodijak
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • gordana..

    Jedna devica se ne slaže sa analizom astrologa jer sebe nedoživljava kao pesimistu pošto misli da je ta vrsta gledišta promenljiva kategorija, niti osobu koja koja robuje pukim pravilima(red,struktura hijerarhija)već se godinama učila da upražnjava odredjena pravila radi olaksavanja određenih životnih obaveza koje podrazumeva život.Promene posmatra kao neke neminovne i druge jkoje mogu biti pozitivne po konkretnim naznakama i iluzorne. Čovek sam

  • gordana..

    Jedna devica se ne slaže sa analizom astrologa jer sebe nedoživljava kao pesimistu pošto misli da je ta vrsta gledišta promenljiva kategorija, niti osobu koja koja robuje pukim pravilima(red,struktura hijerarhija)već se godinama učila da upražnjava odredjena pravila radi olaksavanja određenih životnih obaveza koje podrazumeva život.Promene posmatra kao neke neminovne i druge jkoje mogu biti pozitivne po konkretnim naznakama i iluzorne.