Novac se ‘lepi’ za njih: 3 znaka horoskopa koji imaju najviše šanse za dobitak na lotou

Neki znakovi zodijaka imaju više sreće nego drugi, proverite jeste li među njima.

Ribe

Ribe su najsrećniji horoskopski znak kad je reč o dobicima u igrama na sreću. One su prošle godine osvojile više dobitaka na lutriji od bilo kojeg drugog znaka, odnosno 11,6 posto svih dobitaka, piše Daily Mail.

Jarac

Jarcima sreća dolazi kasno i neretko imali teško odrastanje i borbu s autoritetima. Ipak, njihova patnja rađa strategiju i oštro oko za posmatranje i slabosti/prilike. Najmarljiviji od zemljanih znakova, oni uče sami da stvaraju sreću i rastežu i čuvaju svoj dobitak omogućujući svakom prosperitetu koji nađu da ima dovoljno prostora za ‘razmnožavanje’.

Strelac

Strelci su rođeni dobitnici, bilo kad je reč o primanju poklona ili bacanju kockica ili igrama na sreću. Kod njih postoji prirodna lakoća, a s obzirom da ih krasi neverovatan optimizam, ne plaše se klađenja naveliko i rizikuju sve. Njihova smelost se redovno nagrađuje milošću loto bogova i begom iz strašnih nevolja. Divna stvar u vezi s ovim neočekivanim dobicima je to što ovaj vatreni znak voli da deli te ako imaju oni, imaju svi oko njih.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

astrologijahoroskoplotonovac
Komentari (0)
Dodaj komentar