Očekujte neočekivano: Ovo NIJE još jedan običan horoskop

Svaki horoskopski znak ima neke svoje lude bubice. Ribe ih imaju najmanje, a Blizanci najviše. Saznajte koji je stepen zastupljenosti ludih bubica na skali od 1 do 5 i kod ostalih znakova.

OVAN – 2/5
Ovnovi su jedan od najtvrdoglavijih znakova. Uvek se drže svog stava. Ne plaše se da iskažu svoje mišeljenje ma kakvo ono bilo. Često imaju i otkačene ideje protiv kojih se ne možete boriti.

BIK – 2/5
Ne postoji način da se izborite sa njihovim ludim bubicama. Oni vole da se svađaju i dokazuju da su u pravu. Ne biraju sa kime će da se posvađaju. Ekstremno su tvrdoglavi.

BLIZANCI – 5/5
Blizanci su veoma zabavni. Sa njima vas uvek čeka odličan provod. Puni su iznenađenja. Vole da uživaju u životu i koriste ga do maksimuma. Ne brinu šta će drugi pričati o njima.

RAK – 3/5
Rakovi su najosetljiviji znak Zodijaka. Često menjaju raspoloženje. Sa njima ne znate na čemu ste. Veoma su nepredvidivi. Danas vam mogu skidati zvezde sa neba i izjavljivati ljubav, a sutra će vas dočekati njihova hladnoća. Verovatno ste ih nečim uvredili. Međutim, njih uopšte nije teško uvrediti. Ljute se za svaku sitnicu. Totalno blesavo, zar ne?

LAV – 4/5
Obožavaju da budu u centru pažnje. Spremni su na sve i svašta samo da bi bili glavni i primećeni. Često ne znaju za granice.

DEVICA – 4/5
Device su opsednute redom i disciplinom. One su cepidlake i perfekcionisti kojima je teško ugoditi. Analiziraju svaku situaciju do najsitnijih detalja. Njihov mozak se nikada ne odmara. Nije njima lako.

VAGA – 2/5
Na sve je spremna da bi održala harmoniju. Ništa ne mrzi više nego svađe i neslaganje. Izuzetno je pravedna. Zaljubljuje se veoma često. Pazite da se ne zaljubi i u vas. Samo ako je pogledate, ona već može da oseti leptiriće u stomaku. To je totalno blesavo.

ŠKORPIJA – 2/5
Škorpija se treba paziti. Bolje da joj se ne zamerate. Ume da bude veoma osvetoljubiva. Ovo je jedan od najopasnijih znakova. Njihove i reči umeju da zabole, a kamoli dela.

STRELAC – Stepen ludila: 2/5
Voli istinu, slobodu i nezavisnost. Nemojte ni pokušati da ga gušite. Otići će veoma brzo iz vašeg života.

JARAC – 3/5
Jarčevi su rođene vođe. Tvrdoglavi su i dominantni. Uvek žele da sve bude po njihovom. Sa njima se teško izlazi na kraj.

VODOLIJA – 2/5
Mogu da vas lako prime u svoj život, ali se izuzetno teško otvaraju. Treba da naučite da čitate misli ako želite dobru komunikaciju sa njima.

RIBE – 1/5
Ribe imaju najmanje ludih bubica. Iskrene su, dobrodušne, odane. Uvek više brinu za druge nego za sebe. Na njih uvek možete da računate.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

astrologijahoroskop
Komentari (0)
Dodaj komentar