Oprez: Ovaj znak najveći je licemer u horoskopu

Ovaj znak je povodljiv i površan. Ne ume da snosi odgovornost za svoje postupke. Radije krivi druge za svoje greške i neuspehe.

Dvoličan je i licemeran. Jedno kaže, nešto sasvim drugo misli. Može vam se činiti da vas obožava, ali vas u stvari iza leđa ogovara.

Veoma je inteligentan. S njim ćete uvek voditi mudre razgovore. Međutim, ova lepa osobina postaje manje važna u odnosu na prevrtljivost.

Izgleda mlađi nego što jeste. Problem je što se i ponaša kao da je mlađi nego što jeste. Ne želi nikako da odraste.

Zabavan je. S njim nikad nije dosadno. Nije loše imati ga kao poznanika, ali kao prijatelja bolje ne.

Reč je o BLIZANCIMA.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskop
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Kao Vodolija bih to potvrdio za njih i mislim da to ima veze sa mutirajucim posto u tu grupu spadaju.Moral u toj grupi se ne racuna nesto mnogo pa me i ne cudi komentar lika.. Ne odobravam ali poznajem neke ljude.

  • Škorpion

    @Anonimni ,ne pada mi napamet da se zamonašim,nego ću da smuvam drugu i bolju od prethodne.A tebi ako se ide u manastir,srećan put.

  • Anonimni

    Ovo su budalaštine i vrlo površne konstatacije! Ja sam laik za astrologiju, ali svaki profesiinalac bi se zgrozio nad ivakvim tekstovima koji samo diskvalifikuju astrologiju.

  • Anonimni

    Drastican komentar

  • Škorpion

    Žene u tom znaku dobre su samo za kres varijantu,ništa ozbiljnije.Vole dobar oral obostrani,nisu gadljive,ali to je sve što valja u toj vezi.Brak ni pod razno,čak ni zajednički život,jer je sve to unapred osuđeno na propast.Zavisne su od fejsa i igrica,pa mobilni,samo se šaltaju sa kompa na mob i obrnuto.Kao domaćice su nula.Lično iskustvo,a znam još par žena u tom znaku,nema puno razlike. Znači,komarac varijanta je najbolja,ubodeš pa odeš.

    • Anonimni

      Bolje se zamonaši.