Dame u ovom znaku najveća su ZAGONETKA

Depresivan i jako misteriozan znak. Često se krije iza maske zezatora, uspešan u poslovima koji zahtevaju dinamiku – marketing, profesionalni vozač, promoter… Jako ljubomoran, impulsivan i osvetoljubiv. U kombinaciji s Bikom 100% čista strast. Sklon razbijanju i destrukciji sebe i ostalih.

S njima znate na čemu ste, ili mislite da znate. Kada su najslađe i najljupkije, ne otkrivaju svoje misli, a u napadima besa, ako bacaju stvari, a često to rade iako drže do samokontrole, niste sigurni da su pokazale sve što osećaju. Moć, prvenstveno nad sobom, a zatim i nad drugima, njihov je moto. Veći su i bolji komandanti od Ovnova i Lavova, jer bolje poznaju ljudsku psihu, njihova motivacija nije isticanje sebe nego kontrola situacije za opšte dobro, bez obzira na to da li se radi o poslu ili o porodici. Imaju dostojanstven stav i spremne su da se žrtvuju za druge ako su izrazito motivisane.

Tačno znaju šta hoće i uglavnom to i dobiju. To su one žene koje se pamte, koje ostavljaju dubok trag u svačijem životu. I ako su nežne plavuše ili strastvene crnke, one su uvek dominantne – zalude partnera toliko da ne može bez njih. Ako neko misli da ih prevari, sledi osveta, jer žena u ovom znaku ne prašta. Može da pati, ali to neće nikada pokazati, dugo se seća bivših ljubavi, ali se bori da raščisti s prošlošću. Njen partner uvek je slabiji od nje, i kada je boljeg imovnog stanja i poznatiji. I ona ima načina da mu to da na znanje. Da bez nje ne može.

Reč je o ženi u znaku ŠKORPIJE.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopsreća
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Foliranti

    • Anonimni

      Cao svima, ja sam totalno upucena u znak skorpije i odmah da Vam naglasim skorpije su mozda teske za procitati, ali foliranti nisu zasigurno.Pogotovo one rodjene u prvoj dekadi.Misteriozne, intuitive, mozda cak i vise nego ribe, magnetnih ociju predodredjenih za citanje muskaraca.Nemam nijednu losu osobu iz poznastva ni ranijeg ni skorijeg da je skorpija i folirant.To je osobina koja se pre moze pripisati blizancima…U svakom slucaju,samo da istaknem za kraj,ako kojim slucajem skorpiju nazovete folerom necete je dugo jos zadrzati u krugu prijatelja.Sve najbolje!😊