Ova 4 znaka su najbolji muževi horoskopa, uživaju u ulozi supruga

Astrologija puno govori o osobinama, a otkriva i koji znaci posebno uživaju u ulozi supruga…

1. Bik

Pouzdan, iskren i romantičan, Bik zna kako svoju ženu da održi srećnom i voljenom. Uvek traže stabilnost u vezama i to je ono što najviše cene. Uz njih ćete se uvek osećati voljeno i čuvano, a oni će vas razmaziti svojom ljubavlju do kraja. Uvek će biti tu za vas i brinuće o vama. Uz njih vam nikad neće nedostajati pažnje.

2. Lav

Muškarac Lav je odan do srži i ima puno, čak i previše razumevanja. Voli da se divi svojoj partnerki i da je obasipa pažnjom i ljubavlju. Lavovi će razmaziti svoju ženu kupujući joj puno poklona, pripremajući joj raskošna iznenađenja i planirajući zajednička putovanja. ​​Žene svog partnera Lava u svemu podržavaju.

3. Rak

Oni su porodični ljudi i obožavaju da provode vreme sa svojom boljom polovinom pokazujući joj ogromnu ljubav. Oni su emotivni i kad su u braku, beskrajno vole. Najviše vole da pokazuju ljubav i provode vreme s partnerkom čineći je srećnom i voljenom. Ljubaznog su srca i učinili bi sve da njihova životna saputnica bude srećna.

4. Ribe

Ovaj horoskopski znak voli da ugađa i usrećuje druge. Najviše pažnje posvećuju supruzi i ona je za njih prioritet. Učiniće sve da njihova supruga bude srećna i voljena i da u njima vidi snagu i podršku. Ljudima koje vole često su uteha i rame za plakanje, piše Pink Villa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopsuprug
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Kamo lepe sreće da je tako